17Pcs Pakeitimo Rinkinys, skirtas " Xiaomi Roborock S5 S6 Max S60 S65 Dulkių siurblys Voleliu, Teptuku Pusėje Filtras Šepetys Mop Vandens Core

€13.68

-43%

€24.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: roborock s5 max xiaomi, roborock s5 bako filtras, roborock lipdukas, robirock s5 filtras, roborock s5 max pluošto, xiaomo roborock s6, roborock s5 max kilimėliai, xioami roborock s6, roborock s5, roborock s6 maxv lipdukas.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Nuimamas Voleliu, Teptuku Rinkinys, Skirtas " Xiaomi Roborock S5 S6 Max S60 S65 Dulkių Siurblys

Abu galai nuimamas voleliu, teptuku gali būti nuimami ir lengvai valoma.Minkšto kailio priima speciali medžiaga, kad apsaugoti grindis ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Minkštas silikoninis šoninis šepetys yra pagamintas iš silikono, kuris gali kruopščiai valyti nepaliekant žymių ant baldų ar sienų, ir yra ilgesnis tarnavimo laikas nei pusė šepetėliu naudojant nailono šeriai

Į mop medžiaga turi stiprų ir ilgalaikį valymo galia, kuri gali lengvai valdyti įvairias dėmes, tokias kaip pėdos ant grindų, sultys liekanų, naftos dėmių.

Spalva:Raudona + Juoda + Balta

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

2* Nuimamos ritininiai šepečiai

3* Juoda minkšti silikoniniai teptukai

4* Vandens gyslų

4* Filtrai

2* Mop šluostės

1* Valymo šepetys

1* Atsuktuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Vakuuminis Dalis Tipas Filtrai
Modelio Numeris filtras ir teptuku
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai