Naujas Originalus Juodas Palmrest Klaviatūra Su Touchpad Padengti C Padengti HP 15-D TPN-F113 747140-001

€50.90

-6%

€54.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mbp 15 case, crkt išprovokuoti, hp atveju 15s, hp 15 d motherboard, mergina peiliu, hp 250 g2 plokštė, hp 15 d shell, hp omen 15 dc case, hp 255 motherboard, žuvies peilis.

Naujos Originalios HP 15-D000 250 G2 255 G2 Juoda PalmRest Klaviatūra Su Touchpad 747140-001

Būklė: Originalus ir Naujas Spalva: Kaip nuotraukoje aprašymą, Prašome patikrinti nuotraukas ir aprašymą, prieš užsakant

PASTABA:

1) Importo muitų ir kitų mokesčių nėra įtraukti į kainą, ar prekių gabenimo išlaidas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome patikrinti su vietos muitinės prieš užsakant.Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, krovinių įstatymą, prašome mums pranešti. 2) Mes paprastai laivas per 24 valandas po patvirtinimo (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).Jei jums reikia pakeisti savo adresą informacijos, prašome palikti mums pranešimą.Grąžinimas ir garantijos sąlygos 1) Iki išsiuntimo, visi daiktai buvo išbandytas ir yra geros būklės. 2) Jei gavote neteisingą ar nekokybiška prekė, prašome susisiekti su mumis dėl keitimo ar grąžinimo gavus prekę. 3) Mes teikti išlaikymą trijų iki trijų mėnesių.Nekokybiškų daiktų per garantijos terminą, gali būti grąžinamos.Pirkėjas turi padengti krovinių.Prašome susisiekti su mumis ir gauti siuntėjo adresą.Mes remontuoti arba pakeisti kaip įmanoma greičiau.Atsiliepimų Patenkinti visus jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, mes visada pasiruošę suteikti jums geriausią aptarnavimą.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Jei jus tenkina mūsų projektus ir paslaugas, prašome įrašyti minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Labai ačiū už jūsų paramą ir supratimą.Ačiū.

Modelio Numeris 15-D TPN-F113
Taikytinos Modeliai HP
Pakuotė Taip
Tipas Nešiojamas Pakeisti Dangtelį
Prekės Pavadinimas MEIHENGHUI
Stilius Nešiojamas Atvejais, Verslas
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex

Panašūs produktai