Šokių Pasakų Statula Plieninės Vielos Pasakų Sodas Miniatiūrinės Skulptūros Mitinės Faery Sodo Kiaulpienių Statulėlės Laumės Pixies Dekoras

€15.31

-22%

€19.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: flamingo sodas, vaisių derliaus, led lego statula, vielos plieno statula, kneeler, vielos statula gražus, sodo gnome, gardenia augalų, paveikslas madara statula, sodo nykštukas.

Pagrindiniai punktai:

1. [Įmantrus dizainas]: Pasakų statula, drugelis tinklas yra pagamintas iš spygliuotos vielos.Drugelis pakabinti ant jos net (kaip jei ji tiesiog sugauti jį).Kai vėjas pučia, sparnai bus drebėti, tikroviška.Tai energingas rankų darbas ir išskirtinį pramonės kūrinys bus padidinti bet koks plotas, namo ar sodo.

2. [Lauko Dizainas] Tuščiaviduriai kontūras-neperpučiamas, neperšlampamas, rūdžių įrodymas, dizainas, jis bus stovėti ištikimai savo sode, nepriklausomai nuo to, vasarą, rudenį, žiemą ar pavasarį.Su šiuo rinkiniu, metalo skulptūros, jūs galite padaryti savo sodą, pilną gyvybės ir pridėti įnoringas žavesio, bet lauko erdvėje.

3. [Aukštos kokybės sodo puošmena] Naudokite plokščią cut-metalo plokštės, patvarus ir atsparus oro.Galite rodyti juos ištisus metus pridėti įdomus, bet sodas.

4. [Lengva įdiegti]: Tiesiog įdėkite krūva į žemę arba ant žemės.Kai gaunate produktą, jis gali būti šiek tiek deformuota dėl transporto, prašome jį priderinti prie geriausios būklės ranka.

5. [Vidaus ir lauko darbams]: 100% vazoninių dekoratyvinių augalų poliai, patvarus, atsparus vandeniui ir rūdžių įrodymas, plačiai naudojamas patalpose ir lauke, jis yra geriausias pasirinkimas dovanas artimiesiems ir draugams.

Aprašymas:

Svoris: 300G (apytiksliai)

dydis:

Kiaulpienių 28cm, ašigalio 60cm, pasakų 20cm

Žibinto vedlys 16*13*5cm (apytiksliai)

Pastaba: Šis modelis yra lengvai deformuojasi ir gali būti ištiesinta.Produktas pagamintas iš metalo.Tie, kurie proto deformacijos turi būti atsargūs, kai fotografuojant.

Pakuotė:

1*sodo puošmena

Funkcija 5 Zombie Gnome
Modelio Numeris Pasakų Skulptūros, Sodo Kuolo
Temos FĖJA
4 funkcija kabouter tuin
3 funkcija Pasakų Sodo Reikmenys
Funkcija 1 sodo puošmena lauko kiemas, sodas dekoras
Medžiaga Derva
2 funkcija statulų ir skulptūrų
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai