Pagalbinės Koja Vinys Slenksčio Saugos Plaktukas, Sulankstomas Automobilių Durų Žingsnis Pedalo Auto Stogo Bagažo Kopėčių Užsikabinęs Universalios

€9.60

-30%

€13.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stovyklos vinis, automobilių durų žingsnis, universalus stogo bagažinės nuoma, unimog, automobilių koja žingsnis, automobilių stogo vežėjas universalios, krepšys stogo, mercedes plovimo, automobilio slenksčio, automobilių žingsnis.

Savybės:

Saugų Durų Žingsnis Jūsų Automobiliui: Su projektavimo, kelių minkštos gumos buferinės apsaugos pagalvėlės,nr. nerimauti dėl žalos dažų priedą tašką, nei tai sukels durų rėmo kliūtis plataus Aukštos kokybės durų žingsnis automobilio stogo: lieto aliuminio konstrukcija užtikrina patvarumą ir ilgaamžiškumą.

Į raumeningas kablys galite siūlo svorio gebėjimus 400lbs.Iškėlė paviršiaus, kad ji tvirtesnes/ne-slidus net šlapi batai.

Suteikia puikų aukštis: norint patekti į automobilio stogo lengvai, tai yra didžiulis pliusas įdiegti savo kryžiaus bėgių ir transporto priemonės lentynos, pakrovimo arba iškrovimo savo laivą, baidarė, slidės, dviračiai, kempingas, banglentės valdybos.Tai dar sumažina netvarką savo automobilį iš sekimo į sniegą.Universalus automobilių žingsnis: Reguliuojamas kampas guolių dizaino, kad genda, horizontaliai, tiek tiesia ir lenkta durų uogiene.Jis yra universalus ir tiks visoms transporto priemonėms, VISUREIGIS, "jeep", "Subaru", "wrangler, cherokee, chevy, "toyota", ir priekinių, ir galinių durų.

Daugiafunkcinis ir kompaktiška transporto priemonė, sulankstomos kopėčios: Su sulankstomas, nešiojamas dizainas, automobilis genda, gali būti laikomi toli, bet savo automobilį.Ji taip pat gali būti naudojami kaip saugos plaktukas ir vairas priešslydžio sistema įrenginys avarijos atveju.

Specifikacija: Medžiaga: aliuminio lydinys + silikono Taikytinos modeliai: universalus Spalva: juoda Dydis:kaip paveikslėlyje

Pakavimo įeina: 1 x Universalus Automobilių Durų Žingsnis

Ar dropshipping ?

Taip,mes.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Gamybos Medžiagos Saugos?

Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.

Kai yra siuntinių siunčiama?

Mes atsiųsime dėmesį, kad per 5 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo įvairių pasaulio šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei pavedimo nėra, gautos paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

O kaip grąžinti?

Visa grąžinamoji išmoka, jei prekė neatitinka aprašymo arba su defektais.

Jei yra bet kokių kitų problemų , Spauskite ant Padėti

Elemento Aukštis 1.5cm
Elemento Plotis 8cm
Specialios Funkcijos Universalus
Medžiagos Tipas Aliuminio lydinys + Silikono
Elemento Ilgio 16.5cm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 24749
Elemento Tipas Stogo Laikikliai & Dėžės
Mažiausias Svoris Rekomendacija 1g
Maksimalus Svoris Rekomendacija 230KG

Panašūs produktai