Ilga Rankena Mediniai Šaukštai Kavos Desertas, Maišymo Šaukštas Natūralaus Medžio Šaukštas Stalo Reikmenys, Virtuvės Medaus Maišymo Šaukštas Maišyklės #0

€0.64

-27%

€0.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medaus, meška medų, dėžutė medienos šaukštai, daug mažų medinių šaukštu, mažas šaukštas nerūdijančio plieno, durų šaukštai, nustatyti šaukštas, šaukštas medienos, Kavos šaukštas, didelis medienos šaukštas.

Specifikacija

Produkto pavadinimas: medinis šaukštas

Medžiaga: mediena

Matmenys: kaip parodyta paveikslėlyje

Funkcija

1、Rankų darbo ir Patvarus: Mūsų tvirtas, medinių šaukštų rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės natūralios medienos, kad bus ne deformuoti, lengvai ir yra labai atsparus karščiui.

2、netoksiškas Eco-Friendly: BPA free virtuvės valgių gaminimo indai rinkinys yra pagamintas iš ekologiškos medžiagos yra daugkartinio naudojimo neribotą laiką.Mediniai šaukštai maisto ruošimui.

3、Lengva Valyti: Lengvai valyti mediniai virimo nustatyti rankų plovimo su švelniu plovikliu ir leiskite jai išdžiūti natūraliai.

4、Naudoti šaukštai įvairiais tikslais, įskaitant, maišant, sriubos ragavimas, crafting, ir dar daugiau!Sutaupyti vietos ant jūsų skaitliukas tik VIENAS komplektas šaukštai!Ir jie Fantanstic Dovanos naujų namų ar jaunavedžiams.

5.Pagaminti iš natūralaus medžio, be dažiklių ar cheminių medžiagų,Stilingas ir natūralus stilius ir aplinkos apsaugos būdas pakeisti throwaway arba plastikiniai stalo įrankiai.

6.Nešiojamų stalo įrankiai Rinkinys, Tinka: Namuose,Biure. ,Šalis,Kavinė,Valgykla,Restoranas,Maisto Produktų Rinkų ,BBQetc.

7、Puiki Dovana Idėja: Puikus Ekologiškų medinių ir nustatyti vegetaras, draugų, draugių, draugų, kambariokų, tėvai, vaikai, vyras, žmona, dėstytoja, Kalėdų, Gimtadienio, Padėkos Diena ir pan.Mėgaukitės šia puikia dovana bet kokiai progai.

Mediniai virtuvės Reikmenimis Priežiūros instrukcijas

1. Rankas plauti šiltu muiluotu vandeniu ir minkštu rankšluosčiu gana greitai po panaudojimo.

2. Sausas mediniai šaukštai su nepūkuotu džiovinimo audinio.Išlaikyti savo mediniais šaukštai laikomi gerai vėdinamoje, gera vieta.Mūsų medienos virimo šaukštų kabinti skylių sienos saugojimo lengvai.

3. Naftos mediniai indai.Naudoti mineralinis aliejus, bet ir migdolų, graikinių riešutų ir kokoso aliejaus, taip pat dirbti.Naudokite švarų ,nepūkuotu šluoste, nuvalykite naftos per visą paviršių.Leisti aliejus įsigeria į medieną, 15-20 minučių

Instrukcijos:Visiškai Natūralių Medinių Virtuvės Indų

Nenaudokite baliklių valyti; nereikia šveitiklis su kietųjų objektų, pavyzdžiui, plieno rutuliukai.

Jie neturi būti pateikiami, šalia šildytuvai ir neturi sąlyčio po saule tiesiogiai.

Nuplaukite nedelsiant po naudojimo, ir išvengti pamerkti į vandenį ilgą laiką.

Pastaba: nenaudokite indaplovės, valymo mediniai virtuvės įrankiai!Greito džiovinimo procesas yra žalingas medienos tvarumo ir lankstumą.

paketą, įskaitant:1*šaukštas

Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai