Multi-skyriuje, Jūros Žvejybos Masalas 10cm 15.6 g Masalas Luya Duo Suvilioti Bionic Crankbait Žvejybos Reikmenys Maistas Žuvų, Plastikiniai Eging Suvilioti

€1.68

-39%

€2.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: duo suvilioti, paplūdimys walker, kūdikių paukštis, ryuki, 6000 ritės, akvariumo žuvų maistas., 16 gb ddr2, duo ryuki, žuvų medžiaga, jaukų, žvejybos jūroje 2021.

Produkto informacija:

Dydis: 10cm

Svoris: apie 15.61 g

Medžiaga: ABS sunku masalas

Kabliuko dydis: 6# kablys

Produkto savybės: aukštos modeliavimas dažų purkštuvu, realus baseinas.Lėtai juda žuvų kūno gali pulti kiekvieną vandens sluoksnis, ir plaukimas yra lankstus ir lankstus!

1. Svorio centras turi plieno kamuolys, kad gali būti perkeltas į uodegą, kai mesti, didina metimo nuotolį.Oro laikysena yra stabilus ir sklandus, o tai nėra lengva konvertuoti ir lengviau mesti.

2. Tai gali atspindėti išorės šviesos iš visų kampų, ir tai turi įtakos šviesos gaudymo spąstais žuvims, kuri tinka įvairių vandens sąlygos.

3. Yra keletas mažų plieno rutuliukai organizme, kuris leis garsą, kai tempia, kuris labai traukia dėmesį žuvis.

Pagamintas iš ABS plastiko, yra tvirtas ir stiprus, atsparus pataikyti ir beldžiasi.Vidinis plieno kamuolys buvo išbandytas tiksliosios užtikrinti plaukimo laikysena kiekvienas masalas.Multi-skyriuje, Jūros Žvejybos Masalas 10cm 15.6 g Masalas Luya Duo Suvilioti Bionic Crankbait Žvejybos Reikmenys Maistas Žuvų, Plastikiniai Eging Suvilioti

Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis, Ocean Beach Žvejybos, EŽERAS, Upės, Vandenyno Roko Žvejybos
4 funkcija Kovoti Su Maisto Žuvų
Funkcija 1 Multi-skyriuje, Jūros Žvejybos Masalas
2 funkcija 10cm 15.6 g Masalas
Kiekis 1
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 5 Plastikiniai Eging Suvilioti
Tipas Dirbtinis Masalas
3 funkcija Luya Duo Suvilioti Bionic Crankbait Žvejybos
Kategorijos SUVILIOTI
Modelio Numeris kb141

Panašūs produktai