Universalus Reguliuojamas Rankinio Dušo Laikiklio Siurbtuką Turėtojas Visą Danga Dušo Bėgio Galvutės Laikiklis Vonios Laikiklis Ne Nukristi

€2.18

-20%

€2.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siurbimo taures dušo galvutė, btw, paauksuoti sprendimas, bžūp hoopas, dušo slankiklį, geležinkelių dušo, sprendimas vario apkalą, got7 jackson wang, laikiklis dušo, stipri siurbimo taurės dušo galvos laikiklis.

Universalus Reguliuojamas Rankinio Dušo Laikiklio Siurbtuką Turėtojas Visą Danga Dušo Bėgio Galvutės Laikiklis Vonios Laikiklis Ne Nukristi

Produkto aprašymas:

1. [Aukštos kokybės medžiaga]: reguliuojamo dušo galvutė yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų ABS medžiaga, kuri yra tvirtas, atsparus vandeniui ir drėgmei atsparus, ir nebijo ilgalaikis vandens patekimo į vidų.Reguliuojamo dušo rėmeliai yra pagaminti iš tvirto nerūdijančio plieno spyruoklė vamzdžio, kuris yra atsparus korozijai ir anti-rust, kuri gali pratęsti tarnavimo laiką.

2. [Lengva įdiegti]: lankstus dušas laikiklis yra įdiegtas, su klijais, kurie gali būti tvirtai įstrigo prie sklandaus sienos be treniruočių ir varžtus, ir jis nebus pažeisti sienos.Jis gali būti lengvai įdiegtas per kelias minutes, su super sukibimas ir lengvai padarinių.Visas procesas gali būti užbaigtas per kelias sekundes, kuri yra labai patogu, kad jūsų žmona, vaikai ar tėvai.

3. [360°reguliuojamas sukimosi]: dušas, rankos laikiklis tvirtai laikėsi sklandžiai sienos.Viršų galima pasukti ir koreguojami, 360°.Kai jūsų vaikai ar augintiniai jį naudoti, jums gali reguliuoti kampas ne bus, kad atitiktų jūsų poreikius.Apačioje dušo laikiklis turi tvirtą sukibimą ir stipri apkrova, todėl galėsite jį naudoti saugiai ir patikimai.

4. [Įvairių programų]: reguliuojamo dušo sėdynės yra suderinama su dauguma standartinių dušai ir tinka dušo žarnas, kurių skersmuo mažesnis kaip 0.86 cm.Tinka visų rūšių lygios sienos, marmuro, metalo plokštės, sklandžiai medžio, dažytos lentos, keraminės plytelės, sklandžiai, stiklas ir kt.

5. [Stipri apkrova]: vandeniui atsparus ir patvarus, stiprus ir anti-drop, gali būti lengvai įdiegtas per trumpą laiką, super sukibimas, lengva reguliuoti, labai tinka keraminės plytelės, stiklas, poliruotos medienos, lygaus metalo paviršiaus ir kitų sklandžiai s paviršiaus.

Ypatybė:

Dydis: 16.2X6.5X4.5CM

Įpakavimas: 1/2 / 3PC pasukti dušo sienelės laikiklis (neprivaloma)

Produkto svoris: vieno 70G

Kilmės KN(Kilmės)
Paviršiaus Apdaila Nėra
Diegimo Tipas Gelis
Modelio Numeris Dušo Tvirtinimo Laikikliai

Panašūs produktai