Įdomus Vaikas Peiliai Nailono Virtuvės Kepimo Peilių Rinkinys Puikiai tinka Mažylis Saugus Peilių Vaikai žaidžia namuose, žaislų, детские игрушки juguetes

€1.69

-38%

€2.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: namas kiaulių, lėlės lempos, cleaver dangtis, namas medinis, kinijos piggy bank, virtuvės knive, medienos skydas, lėlės namas baseinas, namas vėžlio apsauga, vidinis lizdas.

Vaikas Peiliai Nailono Virtuvės Kepimo Peilių Rinkinys Puikiai tinka Mažylis Saugus Peiliai

Funkcija:

[Kids Multi-funkcinis Virtuvės Įrankiai] komplektą įeina 1 didelis, 6 vidutinės trukmės ir 1 mažas nailono virtuvės peilį, gražių ryškių spalvų.Spalvinga vaikų peilis rinkiniai gali padėti jums padaryti skanus patiekalai.

Lengva naudoti ir valyti: Daržovių Rinkinys ateina į 4 skirtingų dydžių virtuvės peiliai, didelės, vidutinės ir mažos, neslidžios, ergonomiškos rankenos, kad būtų lengva rankena, leidžia vaikams į juos kontroliuoti gerai, ir yra labai lengva valyti.Tiesiog mesti jį indaplovėje.

Vaikas Saugus Peilių Rinkinys: Šis Vaikas Saugus Peilis yra dantytas, bukas ir aštrus supjaustyti per daug minkštos ar minkštos vidutinio vaisių ir daržovių, be pjovimo odos.Motinoms nereikia jaudintis, kad jų vaikai pjovimo patys.

Vaikas Saugus: Nėra BPA medžiagos ir bekvapis, šis nailono rankena peilis gali būti mirkomi vandenyje, neturi deformuoti, nėra pažeisti, yra patogūs naudoti, ne klijuoti į viryklė.Puiki dovana vaikams: Jūsų vaikai bus pasiruošę pridėti šį nailono peiliu, kad jų virtuvė; Rasti bendrų interesų su savo vaiku, sukurti prisiminimus kartu, bei skatinti sveiko gyvenimo įgūdžius.

Pakeage apima:

3/8X Žaislas peilis

Tipas Baldai Žaislų Rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
Rekomenduojame Amžius 4-6y, 7-12y, 12+y
Modelio Numeris Baldai, Žaislai
Įspėjimas Nėra
Sertifikavimo Nėra
Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai