Svetimų Astronautas Modelis Kūdikis, Ranka Spausdinti Kilimų Kūdikių Žaisti Mat Mada Vaikams, Kiliminė Danga, Neslidžios Vaikų Saugos Flanelė Kilimas

€5.80

-54%

€12.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sijonai profesinės salonas, miegamajame kiliminė danga, kūdikiui sėdėti, darželio kilimas, cpu ventiliatorius splitter, madinga nagų salonas, astronautas kilimas, astronautas kids bateliai, minkštas wilton, kilimas vilnos verpalai.

Produkto Aprašymas:

Pagrindinės Medžiagos:Flanelė Dydis: 40 x 60cm / 15.7" x 23,6", 60 x 180cm / 23.6" x 70", 140 x200cm / 55.12" x 78.7".Modelis:Printed Naudojimas:Namuose, Grindų, Durų, Viešbutis

Dydis:

Medžiaga:

Naudojimas:

Kodėl verta rinktis mus ?

Saugu ir Patogu

Stačiakampio formos kilimų:

Apvalus kilimas:

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.Sėkmės 2020 Dėkojame už jūsų apsilankymą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau, kaip jūs matote pranešimą.

Dizainas Wilton
Stilius Modernus
Naudoti Namuose, VIEŠBUTIS, miegamasis, Lauko
Medžiaga Flanelė
Modelio Numeris D178
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Technics Mašina Padarė
Transporto Pardavimas PC
Kilmės KN(Kilmės)
Apdailos Stilius Animacinių filmų
Prekės Pavadinimas youe švietė
Formos Rectangle
Modelio Tipas Animacinių filmų
Vieta gyvenamasis kambarys

Panašūs produktai