10G 15G 20G Žvejybos Šaukštas Glod Skiedra Lazerio Suvilioti Metalo Jig Lėtai Grimzlė Geležinkelių nepastovi žmogus su Plunksna, Kablys, Lydekos, Lašišos Suktuko

€1.57

-59%

€3.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: metalo suktuko, Paracord, pc metalo jig suvilioti, ul žvejybos šaukštas, tasmanijos velnias taz, lašišos suktukai vieno, masalas suktuko, swimbait, akara mikro jig, masalas lašiša.

LUSHAZER žvejybos masalas šaukštas 5g-10g 3.5 mm-6mm dvi spalvas, žvejybos sunku jaukų nemokamas pristatymas

Ypatybė:

Klimatas aukšta temperatūra, mažas deguonies kiekis vandenyje, žuvų plūduriuoja, mažo noro persekioti maisto.

Masalas lydinio įstaiga yra ovalo formos duobę dizaino srautas sutrikimus, galima efektyviai kurti skirtingo dažnio svyravimus, skatinti žuvų jaustis kaip žinoti atstumą.

Premium apdailos medžiagų bei sunkiųjų statybos apranga Šaukštas labiausiai sudėtingose aplinkose.Jo drąsus ir prašmatnus plaukimo veiksmų yra kuokštelinių aplink rifus ir kitas sūraus vandens struktūra.Šaukštas yra taip pat peacock bass svarbus tais laikotarpiais, kai žuvys atsisako ateiti į paviršių.

Techniniai duomenys:

Spalva: Aukso/Sidabro

Svoris: 10g,15g,20g

Pastaba:

Kabliai yra labai aštrūs, prašome būkite atsargūs, naudojant.

Laikykite jį vaikams nepasiekiamoje vietoje

Produktų Saugos Išsižadėjimas:

Mes neprisiimame jokios atsakomybės ar įsipareigojimų dėl netinkamo šio ar bet kurio kito produkto.Visi mūsų produktai yra plačiai išbandyta, atitinka griežtą ir griežti kokybės KONTROLĖS standartai.Tam tikrų produktų e.g.žaislai, peiliai ir pan.), mes rekomenduojame tinkamą priežiūrą, kaip mes negali būti atsakinga už netinkamą ar nelaimingų atsitikimų.

Funkcijos 2 Sunkiųjų statybos
Savybės Originali chromo arba aukso spalvos korozijai atsparaus apdaila
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas shynapack
Tipas Dirbtinis Masalas
Kiekis 1
Modelio Numeris šaukštas suvilioti
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis, Ocean Beach Žvejybos, EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, stream, Vandenyno Roko Žvejybos
Svoris 10g, 15g, 20g
Funkcijos 3 2X kablys
Spalva Aukso skiedra
Kategorijos Kitas Masalas

Panašūs produktai