Kūrybos Nerūdijančio Plieno Ledų, Kavos Šaukštas Kastuvas Formos Korpuso Šaukšteliai 3 Spalvų Popietės Arbata, Desertas Ilga Rankena Šaukštas

€0.83

-47%

€1.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kastuvas šaukštas, samtelis ledo, mini šaukštas, didelis šaukštas, korėjos šaukštas, korėjos šaukštas, uogienės šaukštas, medinis šaukštas, diamond šaukštas, šaukštas arbatos.

Savybės:

Nerūdijančio plieno medžiagos, dėvėti, atsparus ir patvarus

Trikampio formos kabliukas su trikampio formos, tuščiaviduriai projekto pabaigoje patogiai laikyti

Veidrodis poliruoti, poliruoti ryškus paviršius kaip veidrodis, lengva valyti

Nerūdijančio plieno indai priežiūra:

1. Po stalo įrankiai yra naudojami tam tikrą laikotarpį, bus sluoksnį rūkas ant paviršiaus.Galite valykite jį minkštu audiniu artimųjų nukenksminimo milteliai atkurti ryškumą.

2. Kai valymo, jis yra būtinas, siekiant išvengti įbrėžimų ant paviršiaus, vengti naudoti ploviklius, kurių sudėtyje yra balinančių sudedamųjų dalių ir abrazyvai, plieno vielos kamuolius, abrazyviniai įrankiai ir kt.

3. Jei apačioje nerūdijančio plieno puodą svilėsių, pamirkykite jį su vandeniu ir švelniai sunkiai jį su bambuko ar medienos skiedros.Nereikia gramdyti su virtuvinis peilis ar kitais aštriais įrankiais.

4. Niekada plauti su soda.

5. Nerūdijančio plieno indai su medinėmis rankenomis ir plastiko rankenos neturėtų būti blanširuota arba virtos, siekiant išvengti žalos klijų ir medinės rankenos.

6. Po nerūdijančio plieno stalo įrankiai yra naudojama, ji neturėtų būti pamerkiami į vandenį ilgą laiką.Ji turėtų būti nuvalyti ir nušluostyti sausu metu.Ji neturėtų būti leidžiama kirsti.Jei yra dėmių ant paviršiaus, jis gali būti pašalintas epiliacija.

Feacture5 Ilgai Tvarkomi Šaukštas
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Feacture2 Vaisių, Daržovių Kaušeliai
Feacture1 Kavos Ir Ledų Desertas Arbatos Šaukštas
Feacture4 virtuvės reikmenys
Feacture3 Namuose, Buveinė, BARAS, ir t.t

Panašūs produktai