Traf za Tuščiaviduriai grandinės nuorodą gėlių V-kaklo sluoksniuotos rankovėmis trumpa palaidinė chemise vetement viršuje femme 2021 trafaluc zaraing y2k Moterų trf

€10.82

-29%

€15.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žala džinsai moteris, leopoldas, za, traf marškinėliai, medvilnės tunika, djellaba moteris, moteris, "zara", kimono "zara", jogger vaivorykštė, zara suknelė kelnės.

Sveiki atvykę!

Mūsų dydis yra rankinis matavimas, gali būti 2-3cm paklaida, priklauso normalus reiškinys, tikiuosi, jūs galite suprasti!

Rekomenduojama pirkti 2 vienetų, kurie yra palankesnės.Linkiu jums pirkinių! !

Nereikia lyginti kainų, kokybės pirma!!!!!

1. Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Didmeninė, mes pasiūlysime nuolaidą .Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

2. Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

4:-NE KOKYBĖS KLAUSIMAIS GRĄŽINTAS PREKES

A: kai gaunate prekes, rasti nepatinka ar netinka, susisiekite su savininku, ir susitaria pakeisti jums tinkamą dydį ir kitus stilius, krovinių padengia pirkėjas!

B: gavęs prekę, pajusti audinio, yra ne tai, ką jūs manote, kai jūs norite pakeisti kitus stilius tai nėra kokybės klausimas, nes audinio kokybės, skaidrumo, sunku išmatuoti tam tikras standartas

C: Jei jums nereikia palikti klaidingą adresą, pašto kodą, gavėjas fiksuotojo telefono ryšio, mobiliojo telefono atveju mes jums reikia, spalvą, dydį, stilių siųsti negerai, svečiai gavo prekes prašymą pakeisti teisingą elementus, parduotuvėje yra atsakingi už grąžinti pašto!

D: prekės bus pristatomos per 3-4 dienas.Jei yra bet kokia ypatinga situacija, mes jus informuosime, pvz.: sandelyje, stichinių nelaimių ir pan. .Prašome kantriai laukti ar kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo tarnybą.

Drabužių Modelius Slim
Rankovės Ilgis(cm) trumpas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Apykaklės O-Kaklo
Stilius Atsitiktinis
Sezonas Vasaros
Lytis Moteris
Modelio Tipas Kietas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Medžiaga Poliesteris
Marškinėliai Tipas Palaidinukės
Storis Lengvas
Audinio Tipas Medvilnė, sumaišytus
Apdaila Tuščiaviduriai Iš
Audinio kiekis 81% (imtinai) - 90%. (imtinai)
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiagos Sudėtis Sintetinio Pluošto
Kilmės KN(Kilmės)
Išleidimo Data Vasaros 2021
Lekalus Megztinis
Amžius Amžius 18-35 Metų

Panašūs produktai