Kaimiškas Derliaus Antikvariniai Bronzos Rankenėlę Backplate Stalčių Stalčių Traukti Rankena kabineto Rankenos Virtuvės Durų rankenėlės Dekoratyvinis Aparatūra

€2.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kabineto durų plokštė, backplate gpu, gpu dekoratyvinis backplate f, custom gpu backplate, harley backplate led, senovinės spintos rankenėlės backplate, apvalus kabineto durų, sinchronizavimo kabineto durų, kabineto rankenos backplate, bronzos kabineto backplate.

Muitai

1.Muitų bei tvarkymo mokestis ne paskirties šalies moka pirkėjas. 2.Brazilija Pastabos: Pirma, Turi užpildyti savo CPF su reikiamu formatu:000.000.000-00.Prieš vietoje užsakymą, prašome patikrinti savo adresą, kruopščiai, ar tai daroma.Antra, Brazilija pašto reikalauja papildomų muitų tvarkymo mokestį, kuris yra apie US$3.5 vienoje pakuotėje.Šios išlaidos apmoka pirkėjas. 3.Pietų Amerikos Šalių Pastabos: (Brazilija, Čilė, Argentina ir kt.) Prašome pateikti mums jūsų CPF/CPNJ , Gerinti muitinės greitis paskirties šalyse. 4. Indonezija Pastabos: Mes siūlome, kad suma, kurią kiekvieno užsakymo neturėtų viršyti JAV$75, ar yra rizikos, didelio mokesčio už jus.

Pranešimas

1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Specifikacijos

Medžiagos: cinko lydinys Spalvos: Antikvariniai Bronzos Matavimas: Rankenos Dia:1.20 " ( 30mm ) Aukštis: 0.70 "(18mm) Rankenėlės su mažesniais atgal plokštė- Ilgis: 6.10 " ( 155mm ) Aukštis: 0.80 " (20mm) Rankenėlės su vidutinio atgal plokštė- Ilgis:8.26" ( 210mm ) Aukštis: 0.80 " (20mm) Rankenėlės su didesniais atgal plokštė- Ilgis: 10.63" ( 270mm ) Aukštis: 0.86 "(22mm) Varžtus įtraukti .1" (25mm) ilgio.Jei jums reikia daugiau laiko, varžtai ,plz susisiekite su mumis .Galėčiau pasiūlyti.

Tipas Baldai Rankena & Rankenėlę
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Cinko Lydinys
Pikis-eilės Specifikacijos 96mm
Stilius Europos

Panašūs produktai