Garso ALO Laužo ATLAS Metalo Ausų HIFI In-ear Ausinės Nerūdijančio Plieno korpusas Diafragma Dinaminis Vairuotojo Gryno sidabro kabelis

€481.28

-56%

€1 093.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bebaimis garso, 8d laisvų rankų įranga, garso sidabro vielos, pula pula, fone gamer, earphon, nerūdijančio plieno arklį kablys, headphon, liepsnos milteliai, audio technica m50x.

Pastaba: nauji niekada nebuvo naudojamas, bet ne lauke, jokių dokumentų, tik naujos ausinės, tas pats kaip nuotraukas I rodyti,įskaitant originalios ausines, originalus kabelis, originalus putų ausies padas, nemokamai generinių vaistų ar kitų prekių ženklų nešiojimo dėklas

Garantinis Laikotarpis Yra Vieneri Metai, jokių Dirbtinių Pažeistas, Gali Nemokamai Priežiūra, pvz., Žmogus-padaryta Žala Gali Sumokėti Priežiūra

Gigantiškas ir Fantastiška Garso.

Yra tikrai didžiulis garsas.Mes išplėtė mūsų ADLC vairuotojas stiprių 10mm ir uždaros ji iš Nerūdijančio Plieno – Atlas yra visą asortimentą, stipruolis.Rezultatas yra puikus skambėjo ausinės su dinaminiu parašo, kad bus konvertuoti net labiausiai jaded klausytojas Atlaso gerbėjai.

Naujas Nerūdijančio Plieno Korpusas

Mūsų naujas nerūdijančio plieno ausinės įstaigos krintančio ir tada CNC naudojami prieš vertus, poliruoti veidrodis apdaila.Svoris mūsų nerūdijančio plieno ausines rankoje jaučiasi gerai.Patvarumas, nerūdijančio plieno, suteikia jums ramybę, kasdienio naudojimo, žinant, jie bus paskutinis.

Gaminio specifikacijos

1.Dažnio atsakas: 5hz-20khz 2.Jautrumas: 105dB SPL/mW 3.Varža: 19ohms@1kHz 4.Bendras harmoninis iškraipymas:

produkto savybės

1.10 mm, deimanto vienetas 2.Nerūdijančio plieno ertmėje 3.Nauja sidabro vielos 4.3 D spausdinami garso tuning dalys

Naujas A. D. L. C., Diafragma, Dinamišką Vairuotojas

Plečiasi dėl prekybos ir sėkmės Vega, mes sugrįžo į A. D. L. C., diafragma, projektavimas, Atlas ir super dydžio jį į naują 10mm vairuotojas; iki 8,5 mm naudojama Vega.Greita fono, A. D. L. C. (Amorfinio Deimanto) yra hibridas iš deimantų ir grafito anglies.Tai ne kristalinis deimantas.Tai yra medžiaga, kuri yra mažo tankio ir didelio nelankstumo, svarbūs veiksniai, kai svarsto, diafragma medžiagų.Kuriant dinamišką vairuotojas, diafragma naudojama medžiaga turi būti standūs, kaip galima suteikti platesnį dažnių atsakymus ir mažesnis iškraipymų.Be to, tankis, diafragma, medžiagos taip pat turėtų būti, kaip mažai, kaip įmanoma, siekiant padidinti tikslumą.Su 10mm A. D. L. C., diafragma, vairuotojo širdyje, Atlas pasiekia šiuos tikslus; aukščiausios kokybės, puikiai dažnio atsakas, ir nedidelis iškraipymas.

3D Sumodeliuoti Awesomeness

Paieška high fidelity ausinės yra ir menas, ir mokslas.Padaryti ką nors tikrai ypatinga daug svarbių veiksnių, reikia susikerta puikiai.Tai kodėl mes pasirinkti dizaino ir pakartoti su 3D sumodeliuoti dalys ir imtis tų dalių, į mūsų galutinis stato.Tai suteikia mums precedento lygio kontrolės fiksuoti garso bandome pasiekti.Mes manome, kad jūs įvertinsite šį apdaila, kai išgirsite patys.

Naujas ADLC juda ritė vienetas

ADLC yra sudarytas iš deimantų ir graphitic anglies.Tai yra kietumas panašus į deimantus.Jis yra standus, bet labai lengvas, ir nėra lengvai deformuojasi esant aukštiems dažniams.Todėl ji gali suteikti ausines ir platesnio dažnio atsakas ir mažesnis iškraipymų.

Nauja sidabro vielos

Be to, kad pagerėjo vienetas, būsto ir garso tuning dalys, Atlas taip pat turi proveržiai laidų.Ji yra įrengta su rečiau sterlingas sidabro vielos, kurios gali užtikrinti aukštesnės rezoliucijos ir paruošimas.Į kolegos kabelis audimo būdas taip pat padeda sumažinti painiojimąsi ir vibrato, ir pagerinti vartotojų patirtį.

Vario MMCX sąsaja

Pagal užsakymą pagamintas iš vario lydinio MMCX sąsaja pašalina trūkumus tradicinių ryšio metodą, priėmimo ryšį, daugiau patikimos ir ilgaamžės.Tai patogu vartotojams pakeisti ir atnaujinti laidų.

Atskiro derinimo

Kiekviena detalė yra svarbi aparatūra, laisvų rankų įrangos.Mes atkreipti dėmesį į surinkimo ir derinimo kiekvieno rankų įrangą, siekiant užtikrinti, kad jis atitinka mūsų griežtus standartus.

Transportavimo laikas

Jntprojektai.lt pristatymas Stebėti šią stebėti interneto: Pasaulio.cainiao .com

Sklypas yra siųsti Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas.

tai Jntprojektai.lt oficialus laivybos metodą, garantuoja Jntprojektai.lt ir su stabilus ir efektyvus pristatymas .Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl differencesin muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį .Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių , ir pirkėjai yra atsakingas už muitus .

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties .Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas .Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami ,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius , ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka .Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes,

Paramos PROGRAMĄ No
Garso Valdymas No
Sertifikavimo Nėra
Vairuotojas Skersmuo 10mm
Atsparumas 19Ω
Vocalism Principas Dinamiškas
Kištuko Tipas L Lenkimo
Yra bevielis No
Bendras Harmoninis Iškraipymas 1%
Funkcija HiFi Ausinės, Sportas
Kilmės KN(Kilmės)
Jautrumas 105dB
Įkrovimo Būdas KABELIS
Earcups Tipas Uždaromos
atsparus vandeniui No
Jungtys 3.5 mm
Savybės Nuimamas Laidas
Linijos Ilgis 1.2 m
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Atminties Putos
Skaičius Vairuotojai 2
Modelio Numeris ALO ATLAS
Prekės Pavadinimas pula
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Magnetas Tipas Kita
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Su Mikrofonu No
Komunikacijos Laidiniu
Dažnių Diapazonas Diapazonas 5 - 20000Hz
Belaidžio Tipas Nėra
Stilius Ausies Kabliuko
Valdymo Mygtukas No

Panašūs produktai