Akvariumo Žuvų Bakas Trinkelėmis Pluošto Filtras Balta Pluošto Akvariumas Biologinis Tvenkinio Filtras Filtravimo Kempinės Padas 30 x 40cm

€2.05

-49%

€4.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aquarium canister filters, sfera žuvų bako filtras, 2qr2280, akvariumas žarnos vožtuvas, akvariumas extern filtras, azoo aquarium filter, aqurium filter internal, oro akvariumo filtras, vandens filtras, atmanas.

Aprašymas

Šis filtras mygtukai yra gerai pagaminti aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti.Jis turi geriausią poveikį yrančių, kad ekskrementai ir pašariniai likusių.Jis gali būti naudojamas jūros vandens bakas, gėlo vandens bakas, aqua-augalų bakas.Ir stipriai, filterability gali stabilus vandens kokybę ir sumažinti žuvų mirė.

Funkcija

- Spalva: Balta.

- Medžiaga: Audinys.

- Dydis: 30x40cm.

- Veiksmingas siekiant išvengti likučių ir sumažinti mirtingumą žuvų ir cheminis filtravimas ir padidinti deguonies tirpumas akvariumas ir žuvų bakas.

- Stiprus filterability.Jis gali būti naudojamas kelis kartus, po valymo.

- Gali būti sumažinti bet kokio dydžio kaip jūsų reikia sau.

- Tinka jūros vandens bakas, gėlo vandens bakas, aqua-augalų bakas.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

1 x Žuvų Bakas Biocheminiai Filtras

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai