1PC Kūdikių Lova Bell Kūdikių Teether Žaislai, Mediniai Mezgimo Gyvūnų Formos Lokys, Liūtas, Lapė Barška Lova Bell Muzikos Naujagimiui Žaislai

€6.18

-30%

€8.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katytė mediniai teethers, dantų teether, nustatyti megzti žaislai, baby bear jumpsuit, Teether, kurti mobilųjį bebe, bell animacinių filmų, monile kūdikio lovos, baby boy fox, kūdikių music box.

Tegul 1pc Lova Bell Kūdikių Teether Žaislai, Mediniai Mezgimo Gyvūnų Formos Lokys, Liūtas, Lapė Barška Lova Bell Muzikos Naujagimiui Žaislai

Prekės pavadinimas:Tegul

Forma:Paukščių,triušių,meška,dramblys,Ežys

Medžiagos:mediniai,iš medvilnės

Amžius:1-12 mėnesių,12-24months

Lytis:Unisex

Priimti:Dropshipping,Didmeninė Prekyba

Valymo patarimas: Prieš naudojant naują produktą, nuvalykite jį su karštu rankšluosčiu ir dezinfekuoti reguliariai, kiekvieną savaitę.

Funkcijos: 1. Kai kūdikis verkia, atviras lova bell ir turi raminantį efektą. 2. Multi-color dalys ant lovos bell gali išmokyti kūdikį atpažinti įvairių spalvų ir traukinio kūdikio vizija. 3. Gyvenime kūdikis juda, negali sustabdyti for a moment, su kūdikio lova bell gali padaryti, kad kūdikis ramiai.

DUK

Q:Ar turi sertifikatą savo dantų gelio produktai?

A: Taip, brangusis, Mūsų ir silikono gaminiai: FDA/ BPA Free/ EN71-3/ Australijos Standartas Sertifikatas......

Klausimas:Kiek laiko turi praeiti, kad sklypas bus gautas po sklypas yra vežamos?

A: DHL/ UPS/ Aramex apie 8-10days."Fedex" apie 3-5days.Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas apie 25-45days.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius apie 45-60days.

Q: Ar turite gamyklos?

A: Taip, brangusis, Mes turime labiausiai profesionalus dantų želatina komanda Kinijoje, ir mes projektuojame ir parduoti savo produktus.Ir mes priimti individualų produktų, pavyzdžiui, prekės ženklo pritaikymas, kūdikių personalizavimas pritaikymas, produkto pritaikymas...

Q : Kada galime gauti siuntinį?

A:E-paketinių: apie 25days

Express: 8-10days

Fedex IP: 3-5days

Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas: apie 25dyas

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius: 45-60days

Jei norite daugiau žinoti apie naudojimo ir pritaikymas dantų gelio produktus, visada galite susisiekti su mumis ir tikimės, kad išgirsti iš tavęs.Ačiū.

Prekės Ženklo Istorija

Tegul yra profesionalus prekės ženklo kūdikis teether pasaulyje.Mes turime mūsų pačių gamykloje ir tiekimo daug didmeniniams.Ir mes turime profesinio tobulėjimo ir dizaino komanda pasaulyje, su tam tikros gamybos patentai ir autorių teisės.Dėl Jimmy Hu parduotuvė dabar yra TOP VIENA pramonės ir palaiko didmenininkai ir mažmenininkai.Išsamus paslaugų komandos išsprendžia visus klientų problemas.Tuo pačiu metu bendrovė teikia išskirtines pardavimo kanalų VIP klientams, individualų, suprojektuoti, pranešama ir kitų VIP klientų specialiosios tarnybos.

Formos Animacinių filmų
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris Kūdikio Barškutis
3 straipsnis Liūtas
Lytis Unisex
Savybės Muzikos
Medžiaga Mediena, medinės
dydis 50*73mm
Įspėjimas Laikyti atokiau nuo ugnies
Matmenys 62*55MM
Priimu 1 Didmeninė
Valymo patarimas Nuvalykite karšto rankšluostį
2 straipsnis fox
Prekės Pavadinimas tegul
Pakuotė Atskiria
Kilmės KN(Kilmės)
Priimti 2 Dropshipping
Rekomenduojame Amžius 0-6m, 7-12m, 13-24m
1 straipsnis lokys

Panašūs produktai