Nešiojamas Ventiliatorius Nešiojamą Mini Usb Ventiliatorius Asmens Stalas Gerbėjai Lauko Biuras Mažas Aušinimo Ventiliatoriai Vasarą Priedai

€12.08

-33%

€18.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gydytojas, slaugytoja lytis, chara undertale, latekso vienuolė, cosplay nanatsu nr. taizai, dali kaukė, rimuru tempest, cosplay viking, teacher uniform, heist kaukė, costum vyras.

produkto savybės:

1. Įrašą, mini ventiliatorius tinka daugeliui kartų pasikeitė nepatogu charakteristikos tradicinis mini ventiliatorius.Ar tai yra stalas, tyrimą, vežimėlio, automobilio ir pan., jūs galite lengvai vietoje, tai ventiliatorius įrašą apie tai, dėl savo lankstumo Su paramos baras dizaino, jūs netgi galite wrap ventiliatorius aplink kuprinės dirželio nemokamai savo rankas, kai keliaujate.

2. Įmonė gnybtus, gali stabiliai apkabos, jūsų ventiliatorius bet kurioje vietoje, kur jums reikia įdiegti, ir ji gali padėti lentelę su storis 4CM daugiausiai.Klipas yra padengtas sluoksnis EVA apsauginę juostelę, kurios ne tik didina stabilumą, bet taip pat apsaugo darbalaukyje.

3. Minkštas statramstis leidžia jums pakeisti vėjo krypties, ne bus, ir trijų skirtingų įrankių, kontroliuoja vienas mygtukas, todėl jūs galite naudoti juos lengvai.

4. Siekiant patenkinti savo skirtingus poreikius, mes siūlome dviejų tipų įkrovimo ir plug-in, atitinkamai.Apmokestinimo modelį naudoja 2000mAh didelės talpos ličio baterijos, kurios gali suteikti jums apie 6,5 valandų nepertraukiamo kietas vėjas

5. Šis ventiliatorius priima USB įkrovimo būdą, ar ji yra plug-in, arba įkraunamas, jūs galite lengvai galios juos, pvz., kompiuteriai, mobilūs maitinimo šaltiniai, cigarečių žiebtuvėlių, USB įkroviklį ir kitus įrenginius.

Produkto parametrai:

Produkto pavadinimas: apkaba mini ventiliatorius

Gaminio medžiaga: plastikas + elektroniniai komponentai

Gaminio dydis: apie 37*13*9.8 cm

Produkto svoris: apie 270g

Baterijos talpa: 2000mAh ličio baterija

Įkrovimo laikas: apie 2-4 valandos

Tarnavimo laikas: apie 6,5 valandos

Įkrovimo būdas: USB įkrovimas

Sąsajos tipas: Micro

Nominali įvestis: DC 5V/1A

Nominali galia: 3W

Pavarų skaičius: 3 pavarų (low-middle-high)

Gaminio spalva: balta; rožinė; žalia

pakavimo sąrašas:

1*mini ventiliatorius

1*USB įkrovimo kabelis

1*Instrukcija

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas nešiojamų mini ventiliatorius
Ventiliatorius Rib Medžiagos Plastikiniai
Ventiliatorius, Apimantis Medžiaga Plastikiniai
Yra Sulankstomas No
type1 USB Ventiliatorius

Panašūs produktai