Naminių Paukščių Kokoso Lukšto Papūga Narve Gamtos Tupėjimas Ant Laktos Lizdą Smulkių Gyvūnų Patogi Lova Voverė Žiurkėno Veisimo Lizdą Q1

€5.52

-35%

€8.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: birdhouse, paukščių laktos, paprastas kačių narvas, paukščių namai, gazas paukštis narve priedai, ant, lizdą papūga, agaporni, ešeriai, galvijų įmova.

Produkto Aprašymas: Elementas, Tipas:Papūga Lizdo Medžiaga:Kokoso Lukšto Spalva:Kokoso Lukšto Spalva Tikslinė Auditorija:Paukščių Savybė:Tvirtos Skersmuo:4.72-6.3"/12-16 CM Savybės: 1. Medžiaga produktas yra natūralus kokoso kevalo medžiagos, kuri yra saugus ir nekenksmingas. 2. Jis tinka labiausiai maži naminiai gyvūnai.Ji turi daug vietos ir telpa du bijūnų ir kitų mažosios papūgos. 3. Ji turi aukštos kokybės aparatūros, sutirštės jų, ir yra lengva surinkti ir išardyti. 4. Ji gali būti naudojama kaip miego guolį augintiniai taip pat gali būti naudojamas kaip žaislas narve. 5. Pastaba: grynas natūralus kokoso lukšto didelis paukštis lizdą, be jokio gydymo, skersmuo 12-16cm atsitiktiniai.Paketą Sudaro: 1 x papūga kokoso lukšto lizdą Pastabos: 1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų. 2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Tipas Paukščiai
Medžiaga kokoso lukšto
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai