Svorio Mokymo Kultūrizmo Štanga Hantelio Naudotis Diagramos MENO ŠILKO Spausdinti PLAKATO Dekoratyvinis Sienų dažymas 24x36inch

€7.62

-43%

€13.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plakatas yaoi, trumparegystė sunglass, rusijos žaislas, 8xl plus size moterys, abc, plakatas joga, vyrai sunglass, didelis dydis moterų, holter, anglų abėcėlės, .

Dydis: 8x12inch-20x30cm 12x18inch-30x45cm 16x24inch-40x60cm 20x30inch-50x75cm 24x36inch-60x90cm 24x43inch-60x110cm

Medžiagos: medžiagos, plakatas yra Šilko audinys Audinys ,, jis yra minkštas ir lygus,nėra lengva būti raukšlėta; Jis yra idealus dovanos ir asmeninės kolekcijos Pristatymo informacija 1.Mes turime 30days už pinigus atgal.Mes išduoti grąžinamosios išmokos po gavimo jūsų grįžti elementą. 2.Mes tik atsakingas kokybės problema, kad mūsų produktas.Neapima pristatymo ar žmonių, sugadinta. 3.Grįžti produkto turi būti originalioje pakuotėje. 4.Jei mes klaida(defektas produkto arba išsiųsti negerai vnt),tada mums bus malonu išsiųsti jums naują elementą.Atsiliepimų Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, Prašome palikti mums possitive atsiliepimus,ačiū labai.Turėtų būti jokių problemų, susijusių su savo pirkiniu, prašome nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, prieš kreipdamiesi į mus dėl rezoliucijos..galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus .Apie mus 1.Urmu tvarka priimti.Pls nesijaudinkite, mes turime pakankamai pavyzdžių, sandėlyje. 2.Bet klausimas nemokamai siųsti mums žinutę.Mūsų klientų aptarnavimo kolega susisieks su jumis pirmą kartą.Susisiekite su mumis, Jei turite klausimų, Klauskite ir rašykite mums PRIEŠ PASIŪLYMĄ!Gausite atsakymą per 24 valandas.mes labai stengiamės jums padėti.

Technics Purškiamojo Dažymo
Prekės Pavadinimas WXPYU
Dalykai Natiurmortas
Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Modernus
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Paramos Bazės Drobė
Rėmas No
Formos Vertikalus Stačiakampis
Kilmės KN(Kilmės)
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Medžiaga Šilko
Tipas Plakatas
Forma Atskiras
Originalus Taip

Panašūs produktai