Automatinė Laistymo, Augalų Lašelinė Drėkinimo Sistema, Smaigalys Augalai, Sodo Laistymo Sistema, Laistymo Sistemą, Šiltnamio efektą sukeliančių

€3.11

-22%

€4.03

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs max telefono elementus.

Savarankiškai laistymo mašina: o laistymo mašina išleidžia vandenį lėtai ir automatiškai.

Nuo laistymo suma yra valdomas: galimybę patekti į prietaiso priima sifono principu, aukštis vandens prietaisas yra didesnis nei paviršiaus vazonas, ir vandens galia, gali būti nustatomas reguliuojant aukštį iš dviejų.

Lengva nustatyti : Pirma, nuimkite dangtelį ir pripildykite keramikos krūva su vandens ir įdėkite jį į dubenį vandens, 10 minučių,.Tuo tarpu, jūs galite rasti butelį ir užpildyti jį su vandeniu.Po 10 minučių, įdėkite laistymo puodą ir plastiko vamzdelį į vandens butelį.

Tinka visų tipų augalai: Už kaktusai ar augalų, kad reikia mažiau vandens, apatinio rezervuaro į augalų lygis (arba žemiau), todėl jūs galite tik vandens, kai dirvožemyje yra beveik visiškai sausas.Tropikų augalai, arba augalai, kuriems reikia daugiau vandens, didinant tvenkinys ir savaiminis padės šie augalai klesti.

Aukštos kokybės: pagaminti iš aukštos kokybės keraminės medžiagos, su gera pralaidumo ir atsparumo oro sąlygoms, patvarus, ilgas tarnavimo laikas.Ir ilgai poliai stabilizavimo įranga.

Produkto aprašymas

Automatinis gėlių purkštuvas:

Pagrindinė priežastis, dėl dekoratyviniai augalai, mirtis yra prasta laistymo, daugiausia per daug laistyti, o ne laistyti.Šis produktas yra puikus sprendimas šią problemą laistyti savo kambarines gėles tinkamai ir išlaikyti jas sveikas ir laimingas.Paprasta, efektyvi, lengva įdiegti;Jūsų augalai gali pasirūpinti patys, o jūs dėl atostogų ar užsiėmęs su likusį savo gyvenimą.

Naudojimas:

1. Pašalinti baltas dangtelis nuo vandens dozatorius

2. Atsipalaiduokite balto porceliano patarimas vandenyje 10 minučių

3. Užpildykite plastikinis vamzdelis.

4. Vieta plastiko vamzdelį į indą ir įdėkite porceliano patarimas į gėlių vazonas

5. Naudoti fontanas didesnis nei vazonas pati

Pakavimo apima:

Nustatyti automatinės laistymo įrenginys

undefined

Medžiaga Plastikiniai
Tipas Laistymo Rinkiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai