V2 IPS LCD TV Versija GBA Backlight LCD 10 Lygių Ryškumo GBA TELEVIZIJOS Versiją GBA konsolei Ir pre-cut " Shell atveju

€46.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gameboy advance ips v2, dėžutė ip tv, gba sp, gameboy advanc, gbc lcd, lg tv, iptv, lazerio lygis, byla telefono, NINTENDO JUNGIKLIS.

Pastaba: Jūsų GBA, vis dar gali apsikeitimo tarp pokemons po įdiegimo ši LCD rinkinį(nėra nuorodą kabelis, jums reikia nusipirkti kitur).

Hightlight IPS LCD.

10 ryškumo lygius.

Jis gali žaisti GBA žaidimus ant TELEVIZORIAUS.

Lengva įdiegti.Vaizdo išvestis per "link " uostas".

Ir Stiklinis ekranas objektyvas turi LOGOTIPAS.

Aukštos kokybės LCD ekranas !!!

Mūsų LCD LCD-39575-003/111. Mes nenaudojame Toppolly LCD.

Jums reikia iškirpti shell atveju, įdėti į IPS LCD.Pleasse susisiekti su manimi po to, kai jūs jį gauti.Aš atsiųsime instrukciją jums.

Arba,Jūs galite nusipirkti pre-cut " shell atveju iš šio sąrašo, jei nenorite, kad sumažinti parduoti atveju patys. (Cut the shell atveju tikrai reikia laiko ir paciento.Bet, aš pre-cut korpuso atveju mašina).

Pre-cut " shell atveju rinkinys apima : 1 set mygtukus, 1, nustatyti Gumos Padas, 1x Lipdukas, etiketė, 1 fiksuojamuosius varžtus, 1 rinkinys atsuktuvai.Ir 1 set IPS LCD rinkinys.

Visos prekės yra kruopščiai išbandytos prieš siųsti.

1. Paspauskite ir palaikykite Pasirinkite mygtukai, tada paspauskite L mygtukus, norėdami padidinti ryškumą.

2. Paspauskite ir palaikykite Pasirinkite mygtukai, tada paspauskite R mygtukus, norėdami sumažinti ryškumą.

3.Tai Backlight iPS LCD ekranas turi 178° paspauskite R mygtukus, norėdami sumažinti ryškumą.

4. Ekrano ateina su ryškumo nustatymo funkcija, kuri palaiko 10 lygių ryškumo reguliavimas. (reikia suvirinti 3 eilutės)

5. Ekrano ateina su kabelį ir palaiko tiek 32-pin ir 40-pin pagrindinėse plokštėse.Nereikia įsigyti papildomų kabelių ar nerimauti apie tai, kaip daug smeigtukai pagrindinę plokštę turi.Valgyti visi.

6. Spalvos yra ryškios, spalvos yra skaidrios, spalvos yra pernelyg sklandžiai ir patogiai, ir kontrastas yra puikus (asmens subjektyvus) jūsų laukia patikrinimo.

----------------------------------

Aprašymas:

Tai yra backlight IPS LCD,Ji canreplace senas LCD iPS Backlight LCD.

Labai geras trečiųjų šalių padarė backlight LCD GB Konsolės

4 pikselių, 1 IP visą Matymo Kampo LCD Gmae Berniukas iš Anksto.Keturių pusių yra visų matomas, ir spalva yra šviesesnė ir geriau nei MAA-101 ekranas.Palaiko 10 lygių ryškumo reguliavimas (reikalingas papildomas suvirinimo 3 laidai) pikselių yra keturis kartus didesnis nei maa-101, vaizdas yra ne ištraukiami, tokia pat dalis kaip GBA pradinį ekraną.Tai labai lengva įdiegti, ir jei jums nereikia šviesumo reguliavimas, jums net nereikia prijungti jokių laidų.Jis palaiko 32pin ir 40pin uostų.

----------------------------------

Pakuotės, įskaitant :

1x IPS LCD, 1X Adapteris, Kabelis, 1x Stiklo Ekranas, objektyvas, 1x dvipusės juostos, 1x kempine. 3 metrų Video kabelis Arba

1x IPS LCD, 1x Pre-cut " shell atveju ,1xAdapter Kabelis, 1x Stiklo Ekranas, objektyvas, 1x dvipusės juostos, 1x kempine. 1 set mygtukus, 1, nustatyti Gumos Padas, 1x Lipdukas, etiketė,1 fiksuojamuosius varžtus, 1 rinkinys atsuktuvas, 3 metrų video kabelis

Siekiant išėjimo žaidimą prie TELEVIZORIAUS, prašome pašalinti rezistorius ant "EM3".

Modelio Numeris CBA-TV versija
Su USB NO
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis nintendo
Prekės Pavadinimas HISPEEDIDO

Panašūs produktai