60Pcs 3,5 cm Medvilninių Siūlų Pakabinti Žiedas Kutas Apdaila Pakabukas "PASIDARYK pats" Amatų Medžiagos, Papuošalai, Auskarai, Drabužių, Namų Tekstilės gaminių Pakraštyje Apdaila

€2.00

-5%

€2.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šilko kutas, žavesio kutas, atveju fairy tail xiaomi, mini kutas, siūti sriegis, enterito, grandinės raktas, kutas apdaila, siūti apdaila, užuolaidų virvė.

Savybės: 100% Nauja ir Aukštos Kokybės Pavadinimas: 3,5 cm mini medvilnės kutai Medžiaga: Medvilnės siūlai+Metalo Kabo Žiedo Dydis: Apie 3,5 cm Spalva:Spalvotų Pakuotė: 60 vnt./pak Pareigos: Mini žiedas mažas kutas, rankų darbo, įvairių spalvų galima pasirinkti, tinka apyrankės, auskarai ir kiti papuošalai .Drabužių, namų tekstilės .priedai, medžiagos. -Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pirkti 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą, Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą ar duoti neigiamų atsiliepimų,mes stengiamės padėti jums, ačiū!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Normall mes išsiųsti iš 2 dienas po apmokėjimo.Jeigu kai kurių produktų yra sandelyje,ji gali būti atidėtas.bet nesijaudinkite, mes jums pasakysime, kai jis yra sandelyje iš Karto. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Prašome patikrinti adresą, jūs turite kairę,Turime wh ole adresą. 4. "Fedex", UPS,DHL,Aramex,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,e-paketinio,EMS E-ems.ir tt yra visi sutiko.jei norite, kad laivas "Fedex", UPS,DHL,Aramex ,EMS E-ems,Prašome susisiekti su mumis,Kai užsakymų viršyti $100, daugelyje šalių galima nemokamas pristatymas,pateiksime gerą kainą. 5. Paprastai pristatyti laikas iš Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu apie 30 dienų(tikėtis brzail).Kartais pristatyti laikas gali būti ilgesnis,bet nesijaudinkite ,jūs visada galite būti saugoma,jums bus ne nuostolis pinigų. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, Nedelsdami susisiekite su mumis.

Naudoti Mobilusis telefonas, Užuolaidų, Dekoratyvinis, Garment, Namų Tekstilės
Naudoti 8 Namų Dekoro Priedai
NAUDOTI 1 Siuvimo Įrankių Priedų
dydis About 3.5cm
Modelio Numeris Kutai amatų
Kilmės KN(Kilmės)
NAUDOTI 2 Puošmenų
Spalva Daugiaspalvis
naudoti 4 Kutai drabužiai
naudoti 5 Kutai papuošalai "pasidaryk pats"
Naudoti 9 Dekoratyviniai kutai
Naudoti 7 Kutai už užuolaidos
naudoti 3 siuvimo reikmenys
naudoti 6 Kutas "pasidaryk pats"
Tipas Pagrindiniai Kutas
Medžiaga Medvilninių Siūlų

Panašūs produktai