2 Vnt 3 Colių Baltos Keramikos Užkandis Tarnauja Dėklas Stačiakampio formos Padažas Patiekalų Japoniško stiliaus Užkandžių, Patiekalų, Prieskonių Patiekalas Sojos Padažu

€3.38

-32%

€5.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plastikiniai stačiakampio formos dėklas, užkandis plokštė, keramikos lėkštė, ramekin, pieno puodai, japonų porceliano, russian snack foods, japonai sojos padažu, mėlyna porceliano, dinozaurų užkandis patiekalas.

Aprašymas užkandis tarnauja dėklas skirtas tarnauti patiekalų padažas, prieskoniai patiekalas, sojos padažas, ir kt.klasikinis stilius ir universali forma, kad jis puikus papildymas bet kuriai šaliai lentelė.Dėklas yra rankomis plaunamas ir daugkartinio naudojimo, puikus maitinimas, maisto paslaugos, pikniki, vestuvėms.

Savybės

- Spalva: Balta.

- Medžiaga: Keramika.

- Dydis: 8,3 x 5,5 x 2,5 cm.

- Šis užkandis tarnauja dėklas yra puikus padažas, cinkavimas, užpildai, salsa, uždarai ir kt.

- Paprastas, tačiau praktiškas dizainas, puikiai tinka kasdieniniam naudojimui ar kitame rinkimas.

- Pagamintas iš aukščiausios kokybės keramikos, ir universalumas bus komplimentas bet stalo nustatymo.

- Jie yra tvirtas ir pakankamai praktinių kasdieniniam naudojimui, atsparus dėmių, įbrėžimų ir lūžių.

- Puikiai tinka individualios panirimas, pvz., kečupas už bulvytės, sviestas, varva krevečių, ar salotos, alyvuogių aliejaus, ir kt.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

2 x Užkandis Tarnauja Dėklas

Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Keramikos
Sertifikavimo CIQ
Modelio Numeris Appetizer Serving Tray
Keramikos Tipas Porceliano

Panašūs produktai