GIMĖ GANA 6ml Atspindintis Blizgučiai Gelio lenkijos Auroras Holographics Mirkti Off UV Gelio Pusiau Nuolatinis "PASIDARYK pats" Nagų Dailės Gelio Lako

€1.09

-41%

€1.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nato dirželis, blaster gelis, gelis lenkijos, masės nagų dailė, gellack, dh nagai, gimė pretti, moyros nagų dailė, gelis nagų lakas, symphogear.

Specifikacija: Gamintojas: GIMĖ GANA Tipas: Gel Polish Spalva:5 Spalvų Kiekis: 1 Buteliukas Talpa: 6ml Ilgai: Apie 15 Dienų, Tinkama Lempa: UV Lempa arba LED Lempos Pakuotės Turinys: GIMĖ GANA 1 Butelis 6ml Atspindintis Blizgučiai Gelio Savybės: Jis pagamintas iš sveikų, aplinkos,draugiškas,ne nuodinga,aštraus cheminių medžiagų.Jis yra greitas džiovinimas, bet UV Šviesos.Ilgalaikis, ne mažiau kaip 15-21days, fantastinis ir super šviesus nagai jums.Šis nagų gelis lenkų kalba yra lengva taikyti ir pamerkti off.Galima profesinių ar namų nagų dailės dizaino.Profesionalus Nagų Dailės Dovana sau ar savo draugei.Profesionalus naudojimas: 1 žingsnis. Valyti Nagus, tada kirpimas, nagų paviršiaus, kaip įprasta, manikiūro procesą.2 žingsnis. Visiškai išjudintų gelio lenkijos, tai gali padaryti gelio lenkijos spalva subalansuota. (Svarbu) 3 žingsnis. Taikyti Base coat pirmas,kuris gali padaryti lenkijos ilgesnės, išgydyti, su UV lempa arba LED lempos. (Būtina) 4 žingsnis. Taikyti pirmojo sluoksnio spalva gelis tiesiogiai, išgydyti, su UV lempa 2 minutes arba išgydyti su LED lempa 60 sekundžių.5 žingsnis. Taikyti antrą sluoksnį gelio spalva, ir tada iš karto išgydyti su UV lempa 2 minutes arba išgydyti su LED lempa 60 sekundžių.6 žingsnis. Kailis su viršutinį sluoksnį,išgydyti UV lempa arba LED lempos.Pašalinti Mūsų UV Gelis Nagų lakas Veiksmas: • Pamerkti nagus į stiklinį dubenį su maža suma, acetonas, arba įvyniokite kiekvieną vinį į medvilninio tampono mirkyti acetonu, maždaug 5-10 minučių. • Produkto pradės tapo minkštas ir jūs galite švelniai failą, tai toli arba pastumkite jį išjungti, naudojant mažą medinę lazdą.Šiltas Priminimas: 1. ĮSPĖJIMAS: venkite kontakto su oda.Nelaimingo atsitikimo atveju arba pasijutus blogai, nedelsiant kreiptis į gydytoją. (parodyti šią etiketę, jei įmanoma) 2. Laikyti sandariai uždarytas.Laikykitės atokiau nuo saulės spindulių.Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Kietėjimo Laikas LED lempos 30sUV lempa 2 min
Mirkymas Off Avaliable
Komponentas Derva
Tipas gelis lenkijos
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Gimė Gana
NET WT Maždaug.6ml
Sertifikavimo KAULŲ ir raumenų sistemos, SGS
Kiekis 1 butelis
Ilgalaikis Poveikis 3 Savaites
Garantija 24 Mėnesiai
Modelio Numeris 51642
Tomas 6ml
Prekės Juosta Šviesą Atspindinčios Nagų Gelis
privalumas 2 Sveikas ir Ekologiškas
Gydant Įrankiai UV lempa, led lempos
1 pranašumas Ilgalaikis
Reikia BASE&TOP Coat
Elemento Tipas Nagų Gelis

Panašūs produktai