Elektros Body Massager Reguliuojamas viso Kūno Plonesni 3D Svorio Roller Anticeliulitinis Kontrolės Prietaisas Grožio Mašina Odai

€15.39

-44%

€27.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 1kg kaitinamosios, vyrų kūno plonesni, kaitinimo pla, mažas celiulito massager, vakuuminis kūno massager anti celiulito, naudotis masažas roller, anti celiulito massager elektrinis šepetys, vyrų kūno plonesni, radijo dažnių thermage veido kėlimo įrenginys, didelis masažas roller.

Elektros Body Massager Reguliuojamas viso Kūno Plonesni 3D Svorio Roller Anticeliulitinis Kontrolės Prietaisas Grožio Aparatas Odos Liftas Įrankiai

Savybės

1. Didelio greičio variklis labai garantijos galingas masažuoklis patirtį, siekiant veiksmingai sumažinti nereikalingus riebalus ir celiulitą, įtempkite pilvo ir trim juosmens, matomų kūno figūra formuojančios, taip pat atsipalaiduoti ir sumažinti nuovargio ir nuovargis.

2. Du reguliuojamo intensyvumo lygių ir dviejų skirtingų keičiamų 3D vadovai(1*pasukama varantys galvos+1*rutuliniai, ritininiai galvą), nemokamai, funkcijos, gali būti naudojama kaklo, nugaros, juosmens, kojų, rankų, šlaunų, sėdmenų ir t. t su viso kūno, liekninamasis efektas.

3. Atgal dirželis užtikrinti savo ranką be nutraukiamas lengvai eksploatavimo patogumo ir patogiai tvirtinasi.

4. Nešiojamų ir kompaktiškas dizainas delno dydžio pritaikymas ir vykdymo vėjas, jūs galite jį naudoti bet kur ir bet kada.

Maloniai Prašome Pažymėti:

1. Kad varžtai sukami varantys vadovas gali atsilaisvinti dėl didelio greičio rotacinis panaudojus tam tikrą laiką, prašome prisukite varžtus naudojant saugos.

2. Kai kurie liekaninės alyvos gali būti, prašome įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš perkant.

Specifikacijos

Medžiagos: ABS, PP

Kištuko Tipas: EU Plug

Įtampa: AC100-240V

Kabelio Ilgis: 150cm

Dydis: s leist.12*10*7cm

Pakuotė:

1* Kūno Plonesni Massager

1* Rutuliniai, Ritininiai Vadovas

1* Pasukama Varantys Vadovas

1* Adapteris

1* Naudotojo Vadovas

Modelio Numeris 123101127
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Kabelio Ilgis 150cm
Prašymas Įstaiga
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS, ABS, PP
Įtampa AC100-240V
Prekės Pavadinimas DearBeauty

Panašūs produktai