Nešiojamų Makiažas Kempine Konteinerių Grožio Makiažas Kiaušinių Silikoninis Apsauginis Dangtelis Kelionės Powder Puff lagaminas Sausas ir Dulkėms

€3.14

-50%

€6.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tekstūruotos silikoninės makiažas kempine, sluoksniuotos, šilkiniai makiažas kempine, atveju sluoksniuotos, sluoksniuotos atveju aukso, powder puff konteineriu, marmuro silikono makiažas kempine, beauti maišiklis, nagų miltelių talpyklos, vaiko sluoksniuotos atveju.

LENGVA NEŠTI: Mūsų atveju makiažas kempinė yra lengvas ir kompaktiškas.Sukurta specialiai saugoti & apsaugoti bet kokio universalaus dydžio, ovalo formos makiažas kempinė, kuri yra taip pat pakankamai mažas, kad tuck viduje savo rankinėje ir tinka bet kelionės krepšys.

SILIKONO MEDŽIAGA: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, minkšta, elastinga ir patvari ir lengvai valoma.atskiros kapsulės kamera, dizainas, apsauga nuo dulkių, atsparus smūgiams ir anti-rudenį.

TUŠČIAVIDURIAI IŠ PROJEKTO: mūsų makiažas kempine savininkai turi keletą mažų skylučių, ką tai reiškia, kad ši dėmesingas dizainas gali padaryti jūsų kempinės laikyti sausas ir švarus, sumažinti teršalų, kai jie yra saugomi.Suteikia jūsų mėgstamą makiažo priemonė, puikus apsaugos srityje.

CUTE KAČIŲ FORMOS: forma, Mielas ir įdomus.Gavo platų laukiami nuo mergaičių.ir tai rimtas apie tai, kaip išlaikyti jūsų makiažas kempine saugūs ir apsaugoti.Naudojami profesionalams visame pasaulyje.

APSAUGINĖS: galite saugoti ar atlikti grožio maišymo sponge bet kada, bet kur, gerai praleidžia orą apsaugoti juos nuo nešvarumų ir teršalų.

Ypatybė:

1.Mielas katės formos.

2.Mažų ir nešiojamų, puikiai tinka keliauti,geras pagalbininkas eiti.

3.Priėmė dizainas atskiros kapsulės vaistų, švarus ir higieniškas.

4.Minkštas ir anti-rudenį silikono medžiagos, vėdinimo projektavimas leidžia sponge išdžiūti natūraliai.

Specifikacija:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Medžiaga:Silikonas

Spalvos:Rožinė,žalia

Dydis:5.7 * 9CM

Taikoma žmonės: Merginos

Taikoma scena: Bendra

Pareigos: sluoksniuotos apsaugos dangtis, miltligė, drėgmės ir dulkių

Renginiai: Silikoninės medžiagos, Susisiekti Q bomba, sutaupyti vietos, švarus ir užkirsti kelią inhaliacijas, grožio kiaušinių pelenus lengva nešiotis, ventiliacijos ir vėdinimo, pareikšti valymo šepetys valyti sluoksniuotos yra patogu ir greita, eiti į kelionių geras pagalbininkas.

Pakuotės Turinys:

2 * Nešiojamų Makiažas Kempine

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kiekis 1pc
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai