1 Vnt. Profesionalių Plaukų Dažų, Alavo Folija Perm Stilius Įrankis 12*8Cm Aliuminio Folija, Popieriaus Ritinėlio Plaukų Dažų Alavo Folija Perm Plaukų Dažų Įrankis

€1.61

-32%

€2.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aliuminio folija roll, folija perdavimas, aliuminio folija virtuvė, aliuminio popierius, crystal išgalvotas akmens, hairdress, anglies plėvelės, kaklo popieriaus, folija decal nagų, Aliuminio Folija.

Aprašymas

1. Profesionalus filmas, tinka įvairių plaukų dažus. 2. Ji gali padėti pakilus temperatūrai, sparčiai per keletą minučių, taip sutaupyti laiko. 3. Labai paprasta ir patogu naudoti, minkštas ir patogus. 4. Jis gali padėti jums, kai jūs įdėti į makiažas. 5. Aliuminio folijos, popieriaus, gali būti lengvai paimtas be klijuoti vieni kitiems. 6. Patogu vienu metu naudoti ir lengva saugoti. 7. Ji turi platų naudoja ir gali būti naudojamas plaukų salonas, nagų salonai ir virtuvės. 8. Profesionalus metalo, folijos, tinka dažyti plaukų, gali paspartinti formavimo procesas. 9. Būtina namų salonai, kirpyklos ir "PASIDARYK pats" plaukų kirpimo.Dydis: apie 10*6*6cm Popieriaus storis yra apie 0.3 cm Medžiaga: alavo folija.Pateikiama: 1 x alavo folija roll

Pastaba:

1. Dėl skirtingos ir įtaka šviesos monitoriai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū! 2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis. 3. Jei turite kokių klausimų, galite kreiptis tiesiogiai į mus ir mes padarysime viską, kad suteikti jums priimtiną atsakymą.

DUK:

1. Ar mano produktas sekimo numerį?Taip, mes ir siųsti sekimo numerį, kiekvieno tvarka kartu su užsakymu. 2. Produktas tas pats, kaip nuotraukoje?Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes turime imtis šių nuotraukų save. 3. Kokio dydžio turiu?Dauguma žmonių gali naudoti plaukų priežiūros produktai.Mes klasifikuoti ir ekrano dydis specifikacijas.Jei jums reikia pritaikymas savo reikmėms, ir kiekis yra didelis, mes galime pritaikyti reikiamas specifikacijas, dydžių, OEM ir stilių. 4. Aš esu prekybininkas, ir aš noriu pirkti daug daiktų.Kokia didmeninė kaina?Sveiki, ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti urmu, rašykite mums, mes suteikiame jums geriausią kainą, mes turime mūsų pačių gamykloje, didmeninė prekyba, custom tvarkymas!

Elemento Tipas Folija
Medžiaga Mišinio
Kiekis 1 vnt
dydis 12*8cm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris G-165

Panašūs produktai