2vnt Deimantų dygliuotos Automobilių Kabliai Sėdynės atlošo Kablys, Automobilių Puošyba, Dekoravimas, Interjero Aksesuarai Princesė Blizga Stilius

€1.04

-10%

€1.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: varpelių vario, plunksnų galvos dėvėti, dream catcher dovana, varinės durų rankenos, diamond pakaba, mini vėjo varpelių, plastikiniai vėjo varpelių, bell delfinas, bambuko dream catcher, dekoro indijos.

2VNT Daugiafunkcį Automobilio Sėdynės atlošo Kabliukai Kūrybos Deimantų dygliuotos Automobilio Galinės Sėdynės Kablys Saugojimo Puošyba, Automobilių Interjero Priedai

Ypatybė:

1.Automobilių pagalvėlės kabliukai: Organizuoti savo galinės sėdynės, įvairenybės, grindų ir vietos kojoms su šių universali atrama galvai kablio automobilio organizatoriai, kad iškart bus paversti puikus saugojimo vietos jūsų rankinės, drabužiai, skėčiai, skrybėlės, paltai, aplankai, vaikų žaislai , šiukšlių arba plastikiniai pirkinių maišeliai ir pan!

2. Automobilių interjero surinkimas: išlaikyti jūsų marškinėliai banguoto: Su šių automobilių kabliai, nereikia pakabinti savo švarką ar suknelė ant galinio lango ir blokuoti savo galinio vaizdo veidrodis.Ačiū, kad šių automobilių pagalvėlės kabliukų, dabar galite mėgautis aiškiu ir laikyti savo marškinius, ne wrinkless savo kelionę.

3. Automobilių Organizatorius: Lygus ir tvirtas automobilio sėdynės kablys: Šis krepšys apima 1/2vnt tvirtas universalią automobilių sėdynės pagalvėlės kabliukai.Pagamintas iš tvirtos, tačiau lankstus PP ir kalnų krištolas medžiaga, kuri nebus pertraukos arba lustas, pakabos, yra pakankamai stiprus, palaikykite apie 45 svarų, o jo elegantiškas dizainas sustiprins jūsų automobilio interjero ir padėti jai atrodo tvarkingas ir netvarkingos kiekvieną dieną!

4. Automobilio Stilius: Šio tipo automobilio galinės sėdynės kabliukai yra inkrustacijos su kalnų krištolas.Kai šviesa šviečia į juos, ji bus refract gražus šviesos.Taip, kad neatrodo, kad didelių gabaritų laisvalaikį.

Techniniai duomenys:

Medžiagos Tipas: Plastikas

Elemento Tipas: Užtrauktuku & Įrašą

Produkto pavadinimas: Automobilių Sėdynės atlošo Kabliukai

Prekės spalva: Spalvinga, Sidabrinė

Ypatybė: Hang sunkių objektų ir nemokamai savo rankas

Krova: Automobilių sėdynės atlošas

Pakuotėje: 2vnt

Pakuotėje:

2 VNT Automobilių Sėdynės atlošo Kablys

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Medžiagos Tipas Plastikų
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Elemento Tipas Užtrauktuku & Įrašą
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas Automobilio Galinės Sėdynės Kablys

Panašūs produktai