Daugiafunkcinis Ištraukiamas "Bluetooth" Selfie Klijuoti su Belaidžio Nuotolinio Suderinamas su "Samsung", "Huawei" iPhone Selfie Stick Trikojo

€8.41

-48%

€16.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lanksti lazda, 1 18 automobilių diecast, automobilių dažai, testeris, vyrai smart žiūrėti, automobilių iphone trikojo, aukštas iphone trikojo, "bluetooth" savarankiškai klijuoti, kontrolės iphone trikojo, lexus ls430, beždžionė stick.

Aprašymas

Tinka su dauguma 3.5-6 colių Ekranas Smartphonach Jūs galite reguliuoti lankstus telefono laikiklis, rasti savo puikus fotografavimo kampas.Sulankstomas & nešiojamų dizainas daro selfy stick lengva įdėti jūsų kišenėje nešiotis.Užfiksuoti kadrai iš įvairių kampų,trečias rankas, jūs nuotolinio fotografavimo! 19cm Sulankstyto Dydis&iki 70cm Pratęsimo Ilgis 19cm sulankstyto dydis,patogus jums imtis jį kišenėje ar rankinėje, kai kelionės.Ištraukiamas intymių kadrų,arba padaryti ilgesnę gauti daugiau plačiau dekoracijos.Nuimamas Bluetooth, Nuotolinio Valdymo Pultelis 1.atidarykite "bluetooth" telefono ir selfe stick trikojo. 2.Ieškoti buetooth pavadinimas" SelfeCom.Ir tada suporuokite. 3. Prijungti "bluetooth" užfiksuoti kadrą.Reguliuojamas&Pasukti Telefono Turėtojas 225°sukimas apkaba su reguliuojama rankena, Jums galėtų pasukti ir pasirinkite horizontalus arba vertikalus fotoaparato režimas gauti geriausias kampas nuotraukas, kai fotografuojamas selfies. 225° sukimas galvos, reguliuojamas rankenos, susitikti bet fotografavimo kampas jums reikia.Tiesiog pasukti lopšio galvos arba telefono laikiklis fotografuoti, vaizdo skambutį, ar gyvai transliuoti.All-in-one Kompaktiškas Dizainas 3 1. selfie klijuoti su trikojo .ji yra paprasta imtis selfie-fotografija arba grupės nuotraukų, tinka šalys, kelionės, žygiai ir kt.Taip pat galite naudoti jį kaip greitai ir lengvai trikojo.Lengvas,Ištraukiamas& Sulankstomas Kompaktiškas ir lengvas dizainas, 7.60" sulankstytas dydis & iki 27,5" pratęsimo ilgio, tik 5.0 oz svorio.Jis yra nešiojamas imtis visur, patinka keliauti, lauko sporto,įrašyti įvairių nuostabių akimirkų jums.

Max Extened Length (mm) 500
Prekės Pavadinimas LS
Sukonfigūruotas(Prisitaikymo) Išmanieji telefonai
Modelio Numeris K07 Selfie Stick
Folded Length (mm) 220
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Parama Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Komunikacijos "bluetooth"

Panašūs produktai