Kierat Bortinis Namo Elektros Kierat Daugiafunkcinis Sporto Įrangos Pėsčiomis Mašina Nuotolinio Valdymo Gryno Vario Motorinių XB

€192.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šeimos nešiojamieji kierat, vr kierat, "samsung" galaxy j2 animacinių filmų silicio atveju, pro elektrinis bėgimo takelis, grupė atsigriebti, sulenkite elektrinis bėgimo takelis, treadmil, pėsčiomis sulankstomas bėgimo takelis, didelis bėgimo takelio, bėgimo takelis su.

Kierat Bortinis Namo Elektros Kierat Daugiafunkcinis Sporto Įrangos Pėsčiomis Mašina Nuotolinio Valdymo Gryno Vario Motorinių XB

produkto informacija:

Naudoti: Namų Ūkių

Varomoji jėga: elektros

Ar ji gali būti sulankstytas: Nr.

Ar absorbuoti smūgį: Taip

Veikia diržo srityje (ilgis * plotis): 380 x 1000

Pratimų programos: rankinė, su pertrūkiais, kalnų bėgimo, konkurencijos, svorio netekimas, ir pakilimų, ir nuosmukių, riebalų deginimas, alpinizmas

Specifikacija (ilgis * plotis * aukštis): 120*50*17 (cm)

Maksimali apkrova: 200 g)

Volelis: Taip

Galia: 1.5

Pastaba: 1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.

2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus.

3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus.

4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laišką, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Ar absorbuoti smūgį Taip
Vairavimo Galia elektrinis
Širdies Ritmo Bandymas be
Maksimali Apkrova 200g
Kartus No
Volelis Taip
Prekės Pavadinimas OLOEY
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Specifikacija (ilgis * plotis * aukštis) 120*50*17 (cm)
Varomoji jėga elektrinis
Funkcija Daugiafunkcinis
Veikia diržo srityje (ilgis * plotis) 380*1000
Prašymas Motorizuotas Bėgimo Takelis
Naudoti Namų ūkio
Ar tai gali būti sulankstyti No

Panašūs produktai