Paukštis Lizdą Name Žiemą Šilta Papūga House Bed Hamakas Palapinė Žaislas Paukščiui Narvo Ešeriai Stovėti Papūgos Budgies Papūga

€3.87

-28%

€5.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: birdhouse, didelis paukščių narvelis, haunted house žaislas, paukščių namai, kuprinė paukštis, lizdą papūga, galvijų įmova, papūga narve, talismanas papūga, hamakas su parama.

Paketą Sudaro:1 vnt lizdavietes,gali patenkinti poreikius papūgos kasdien žaisti ir ilsėtis.

Šiltas ir Patogus: Mūsų lizdavietes yra pasiūta iš šiltos ir patogios pliušinis pluošto medžiagą, ir jaučiasi patogiai prie rankos.Ji suteikia šiltą pastogę už savo augintinį draugams, kur jūsų naminių paukščių gali ilsėtis ir žaisti.

Dydis: paukštis namas hamakas tinka visų rūšių mažų paukščių ir gyvūnų, tokių kaip papūga kakadu,papūga, lovebird, amadinai, žiurkėnų, jūrų kiaulyčių, šinšilų ir kiti maži naminiai gyvūnai .

Dvigubo sluoksnio Konstrukcija: double-layer hamakas dizainas leidžia gyvūnėliams judėti aukštyn ir žemyn, ne bus.Jie gali ilsėtis ir žaisti ant viršaus arba slėpti apatiniame aukšte.Tai suteikia smulkių gyvūnų su naudojimosi galimybes, saugo papūga aktyvūs ir sumažina nerimo ir vienatvės narvo.

Lengva Įdiegti ir Švarus: paukštis lova yra įrengta medinė stovo, tiesiog prisukite varžtus ant narvo, galite jį naudoti jokios papildomos priemonės yra reikalingos, ir paukščių hamakas gali būti plaunami su vandeniu ir gali būti naudojamas vėl po valymo ir džiovinimo, kuris yra patvarus.

Specifikacija

Spalva: geltona

Medžiaga: pliušas

Dydis: 13x19cm

Pakuotės Turinys:

1 x lizdavietes

PASTABA:

Laikyti smulkių dalių žaisluose, atokiau nuo vaikų, kad būtų išvengta atsitiktinio

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Tipas Paukščiai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita

Panašūs produktai