500Ml, Nerūdijančio Plieno, Ne Drip/Ne Netvarka, Alyvuogių Aliejus, Dozatorius,Virtuvė Aliejaus/Acto Puodą-Lengva Valyti ir Sandarus

€8.29

-40%

€14.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šunų veislynas vandens dozatorius, ąsotis aliejus, butelis naftos purkštuvas, butelio dangtelis alyvos, buteliuko purkštukas (benzinas), dubenėlį aliejaus, ne lašeline aliejaus butelis.

500Ml, Nerūdijančio Plieno, Ne Drip/Ne Netvarka, Alyvuogių Aliejus, Dozatorius,Virtuvė Aliejaus/Acto Puodą-Lengva Valyti ir Sandarus

JOKIOS NETVARKOS, JOKIO IŠSILIEJIMO, NE-DRIP - nereiškia, kad netvarka.Kruopščiai patikrintas pilant norma ir apversta " V " iš viršaus, jums supilkite ir dulksna reikiamą kiekį aliejaus kiekvieną kartą, be dažymo jūsų staltiesė ar skendimas jūsų salotos.

NERŪDIJANČIO PLIENO KONSTRUKCIJA - aukštos kokybės maisto klasės nerūdijančio plieno ir gumos kamščiu statybos nebus reaguoja su maisto ir saugo šviesos ir oro out, išsaugoti šviežumą ir aiškumo savo naftos.

IDEALUS DYDIS - 500ML dydis yra puikiai tinka tiek lengvai padažu salotoms ir rengiasi viniagrette.Sumažinti atliekas, kuo šviežumo ir supilkite su kontrolės su lengva rankena rankenos.

TINKA DAUG SKYSČIŲ - tinka aliejų, actą, sultys, sojos padažu ir mažo klampumo sirupai.Naudoti ją suknelė salotos su užpilu, supilkite aliejų seklių keptuvėje ir smother jūsų blynai su klevų sirupu!

EASY CLEAN - galite įdėti į indaplovės ir nuvalykite jį švariu, su lengvumu.Jums nereikės nerimauti apie tai, slepiasi neplautas, nepatogus naftos drizzler jūsų spintoje - laikyti jį ant jūsų stalo!

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 11.5 x 21.5 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Alyvuogių Aliejus Dozatorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai