2019 Odos Atsitiktinis Vyrų Batų Mados Vyrų Butai, Suapvalinti Tne Patogiai, Biuro Vyrai, Suknelė, Batai, vyrams, Vestuviniai bateliai vairavimo batai nauji

€11.81

-39%

€19.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai kalnu batai, vyrų batai, kojinės, shos vyrų batai, mens batai stiliaus atsitiktinis natūralios odos, mens batai natūralios odos ekologinio, pieno batai natūralios odos, batai bronzos natūralios odos, mens odos batus originali baoluma, vyrai antklodė avalynė, vyrai mulas batai.

1.100% brand 2. Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas 3. Įpakavimas: nauja batai be dėžutės 4. Prašome, pasirinkite dydį pagal ilgį koja (nereikia pasirinkite dydį pagal reguliarus dydis iš savo šalies!) 5. Ne tikrąjį dydį jav) bus tik pakeisti dydį Kinijos pagal mūsų taisykles.Batų ženklai atitinkamų KN dydį ir snukio ilgį. 6.US dydis 10 (27 cm).Tai 27CM nėra, ilgis vidpadžio ar ilgis padas, tai tiesiog reiškia, kad į pėdos ilgio. 7. Dėl skirtingų ekrano ir fotografavimo kampai, ji gali šiek tiek skirtis nuo tikrosios spalvos skirtumas. 8 nauji batai turi šiek tiek kvapo ir išnyks per dvi dienas. 9, subtilių linijų ir mažų dėmių nėra prieštaringi.Oh dear klientas draugas!Mes rekomenduojame, kad jūs pasirinkite dydį pagal dydžių lentelė.

Pamušalas Drobė
Vidpadžio Medžiaga Visiškai Grūdų Odos
Sezonas Pavasario/Rudens
Padas Medžiaga Guma
odos tipas minkštas lakinės odos
Batviršio Medžiaga PU
Batai Tipas Oxfords
Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Uždaryti Tipas Nėriniai-up
Prekės Pavadinimas SDF JQMNN
Proga Biuro Ir Karjeros & Vestuvių
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Numeris XX157
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas

Panašūs produktai