Virtuvės Žnyplės Nerūdijantis Plienas Anti-plikymo Dubenį Įrašą Saugos Įrašą, Mikrobangų Krosnelė, Oro Fryer Virimo Puodai Puodą Įrašą Maisto Žnyplės

€2.47

-39%

€4.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nerūdijančio plieno mikrobangų sienos, oro puodą bakas, oro krosnelė, oro bonsai puodą, oro electric fryer, airfryer, mini nerūdijančio plieno mikrobangų krosnelė, airpots atveju, oro fryer nemokamai aliejus, airpots 4.

Virtuvės Žnyplės Nerūdijantis Plienas Anti-plikymo Dubenį Įrašą Saugos Įrašą, Mikrobangų Krosnelė, Oro Fryer Virimo Puodai Puodą Įrašą Maisto Žnyplės

Funkcijos: 1. Aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš 100% nerūdijančio plieno SUS304, atsparus korozijai, rūdžių.Karščiui atsparus temperatūros, gali būti naudojamas iki 446°F, kuris yra puiki šilumos varža, nėra lengvai deformuojasi.Maksimalaus svorio, kurį gali priimti šis įrankis ne vieną kartą yra 6.62 LB.Tvirti,praktiški ir ilgaamžiai, gali tarnauti jums ilgą laiką.

2. Jis gali būti skaičiuojamas tiesiogiai su vandeniu ir švelnia valymo priemone ar indų nesirūpindami dėl rūdžių, tai lengva valyti visų jos dalių.

3. Patobulinta Versija: naujoji versija naudoja silikono, o ne barbs.Net jei ten yra naftos, tai galima tvirtai prispaustas.Ir jis negali būti sugauti ir negali būti paimtas, taip pagerinti vartotojų patirtį.

4. Virtuvė Anti-plikymo Įrašą Puodą Įrašą Maisto Žnyplės: Ji didelį darbą daro pašalinti karšto dubenys, lėkštės, dubenys iš orkaitės, keptuvės, puodai, oro fryer, mikrobangų krosnelė, viryklė, garlaivis, arba bet kur be baimės gauti sudegino.Tai daug geresnį sukibimą nei traukiant keptuvėje su karšto puspirštinės, jūs neturite laukti, kol kepimo dalykų tampa kietas patikrinti, ar gauti ją.Taip pat yra silikoninės pirštinės kaip bonusą, jie abu puikiai veikia įlaipinami karšto dalykų virtuvėje.

5. Butelio Atidarytuvas: pabaigoje gripper yra įrengta su butelio atidarytuvas funkciją, veiksmingai erdvės taupymas, kad didžiausią vertę, ir ji taip pat patogu kabinti saugojimo.Turi būti lankstus virtuvės įrankis.

6. Lengva Naudoti: Apskritai, ergonomiškas dizainas, ir rankena yra išplėsti ir įrengti Silikono neslidus kaladėlės, patogus jutiklinis, lengviau gnybtas ir išsaugoti pastangų.Liežuvis yra plonas ir tvirtas, lenktos formos dizainas yra daug labiau tinka, krašto plokštė.Taigi, nėra reikalo nerimauti dėl vietos trūkumo tarp plokštės ir konteinerių.

7. Universalus Dizainas: Puikiai tinka pašalinti karšto ir sklandžiai konteineris iš siauras aplinkoje.Pavyzdžiui, jūs galite saugiai įrašą arba panaikinti bet kokių dydžių ir formų karšto lėkštės, puodai, indai, indai ir plokštelę iš mikrobangų krosnelė, krosnelė, oro fryer, virimo puodai ir kitos rūšies viryklės.Padaryti jūsų maisto gaminimo patogiau ir veiksmingiau.

Pakavimo Sąrašas:

Nerūdijantis Plienas Anti-nusiplikymas Įrašą*1

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE / ES
Specialybės Įrankiai Tipas Kita
Funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris EA11412
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai