Šuo Kamuolys, Žaislai Pet Tvirtos netoksiškos Stiprus Dantų Valymas/Kramtomoji/Playing IQ Gydyti Kamuolys Šuo Kramto Žaislą Minkštą Guminį Kamuolį

€0.72

-40%

€1.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elasting stiprus gumos šuns žaislas, stiprus didelis šuo, žaislas, buldogas žaislas gumos, šuo, kamuolys šuns žaislas, kamuolys šuo, ežys žaislas, maisto žaislas, kamuolys šuo stiprus gumos, cocker.

Savybės:

Unikalus Atidaryti Dizainas: Jūs galite pridėti maisto ar skanėstų, į griovelius, ir tai gali išlaikyti juos užimtas valandas.

Netoksiška Materil: produktas yra pagamintas pagal Ne toksiškos ir patvarios, gamtos extra-sunku, minkšta guma.

Stiprus Dantų: Minkštas ir unikaliu paviršiaus reljefo, gali veiksmingai padėti valyti savo dantis ir išlaikyti sveikas dantenas.

Lengva Pagauti: nesvarbu, Ar esate mokymo jūsų šuo žaisti sugavimo ar jie jau žino, kaip, puikus dydžio funkcijos leidžia lengvai rasti vieną, kuris geriausiai tinka jūsų šuns burnos dydžio.

Taikymo sritis: 50*50mm, Tinka daugeliui amžių ir veislių šunims, kaip naminių gyvūnėlių mokymo/lauko playing/kramtomosios kamuolius, Mažas žaislas atneš džiaugsmo į savo šunis.

Specifictions:

Medžiaga: Plastikas

Spalvos: Raudona,Tamsiai Mėlyna,Žalia,Geltona,Šviesiai Mėlyna,Oranžinė

Dydis: 50*50mm

Pakuotė:

1 x Pet Kamuolys

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šunys

Panašūs produktai