3D Spausdinimo Bing Vaikams, Cartoon Marškinėliai Berniukams, Mergaitėms 2021 Mados Trumpas Rankovės Tees Vaikams Laisvalaikio Vasaros Palaidinės, Drabužiai Kūdikiams Viršų

€2.40

-60%

€6.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ze mergina drabužiai, metalo marškinėliai, palaidinė moterims, tiktok drabužiai berniukams, ledo skustuvas, valgyti šūdas, bingo žymeklis, rožinės spalvos vinilo įvyniojimas, lipdukas vaikams marškinius, splatoon kalmaras.

Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jei jums sekti mūsų parduotuvėje, bus papildomas nuolaidas kai jūs perkate prekes.Pirkti daugiau nei du tuo pačiu metu daugiau nuolaidos.Jei jums kyla kokių nors problemų, galite palikti mums pranešimą.Šiltas eilutę: 1).Tai yra unisex stiliaus, ir berniukai, ir mergaitės gali dėvėti!! 2).Išmatuokite savo tikrąjį marškinėliai Ilgis, Krūtinės, Peties...ir pan., palyginti su mūsų dydžio lentelė. 4).Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas. 5).Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!

Modelio Tipas Animacinių filmų
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Viršūnės Tipas Tees
Amžius 4-6y, 12+y, 7-12y
Modelio Numeris Reguliariai
Stilius Atsitiktinis
Apykaklės O-Kaklo
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Sezonas Vasaros
Drabužių Ilgis Reguliariai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas Topai
Rankovės Ilgis(cm) trumpas
Lytis Unisex, Berniukai ir Mergaitės

Panašūs produktai