15vnt/lapas Kaliaus Pagalvėlės Batų Kulno Padas Putų Turas Kojų Pėdų Kukurūzų Guz Apsaugos Pagalvėlės 4 Tipai

€0.37

-17%

€0.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: išaugę toenail plieno, gelio padas batų, aukšto kulno įterpti, black butler manga, batų padas, hifi studija, bjd manga, kulno pagalvėlės, priekinių kulniukų vidpadis, pagalvėlė batų.

Savybės

Apsaugoti savo kojas ir kojų pirštus nuo skaudžių corns juos dengiančio mūsų storio, palanki Kukurūzų Pagalvėlės.Mūsų Kukurūzų Pagalvėlės gali padėti padengti skausmingas ar jautrios corns, todėl jūs galite paleisti, šokinėti, žaisti, dirbti ir naudotis, be sukelia daugiau nepatogumų.

Aprašymas

- Spalva: Nude

- Medžiaga: Sponge.

- Dydis: Kaip paveikslėlyje

- Pagrindinė funkcija: minkštas putų kaliaus pagalvėlės, yra naudinga siekiant sumažinti avalynės spaudimo ir trinties, apsaugoti jūsų kojų ir pėdų na, gali būti taikomas vaikščioti, stumtelėti, perkelti ir padaryti jūsų kojos daugiau komforto.

- Minkšta medžiaga: pagaminti iš kokybiško latekso, minkšta putplasčio medžiaga, patogi paliesti, lanksti ir vandeniui, patvarus pakankamai ilgą laiką naudoti.

- Patogu naudoti-lengva klijuoti su lipni dizaino, gali likti vietoje tvirtai ir nebūtų perkelti visą dieną, vandeniui atspari medžiaga užtikrina, ji negali būti mirkomi su prakaitu.

Komplektą sudaro: 1sheet lizdinės plokštelės Gipso

Pastaba:

1.Atkreipkite dėmesį, kad dėl jūsų kompiuterio ekrano spalvų gali turėti kai kurių skirtumas tarp nuotraukos ir realaus objekto.

2.Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.

3.Kai gaunate prekes,jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Modelio Numeris BHYL96B
Medžiaga A1F5G1
dydis approx 18.5-44.5cm
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė

Panašūs produktai