Moterų Mados Kelnės 2021 M. Rudenį Naujų Kelių Spalvų Slim Trimitas Madinga Kelnės Ponios Priemiestinių Lieknėjimo Ruožas Platus Kojų Kelnės

€3.64

-24%

€4.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė kukli, varpo ziajać, sunglass moteris, big moteris šluostės, 2021 tendencija, dydis flare kelnės, unikalus lietaus grandinės, 2020 mados, variklis priemiestinių, suknelė skraiste.

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės

Medžiaga:Poliesteris

Dydis Ilgis /cm, Juosmens/cm Klubo/cm S 106 64 84 M 107 68 88 L 108 72 92 XL 109 76 96

Keitimas: 1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

Šiltas Patarimas : primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Prekės Priemonę vertus, jis gali būti 1cm skiriasi,jūsų geranorišką supratimą, bus labai vertinama.

APMOKĖJIMAS: Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.VEŽIMĄ: 1.Paruošimo Laikas:mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2.Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti Jntprojektai.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą. 3.Apie Muito norma, atsižvelgiant Į mūsų klientų'benefit,Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti,tačiau,muito iš mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti, nr. mokestis, mokestis ir bus ne mokėti jokio mokesčio mokestis.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

ATSILIEPIMŲ: 1.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių. 2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus ir kad esate patenkintas.PASLAUGOS: 1.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada stengiuosi padėti jums,tikiuosi, kad nustatyti, ilgai verslą su jumis. 2.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu TRADEMANGGER prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarymo ir ginčų svetainėje.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Ziajać Stilius Flare Kelnės
Ilgis Full Length
Medžiaga Poliesteris
Modelio Numeris Kelnės
Kvėpuojantis Kasdien
Tinka Tipas liesas
Juosmens Tipas VIDURIO
Stilius Biuro Panele
Prekės Pavadinimas Bigsweety
Priekiniai Stilius Butas
Sezonas Pavasario/Rudens
Amžius Amžius 18-35 Metų
Apdaila Nėra
Audinio Tipas Broadcloth
Kilmės KN(Kilmės)
Vientisos Spalvos Elastinga
Modelio Tipas Kietas

Panašūs produktai