Vyrai Suspaudimo Marškinėliai Kūno Lieknėjimo Bako Viršuje Shaper Stora Undershirt Pilvą Kontrolės Juosta Juosmens Treneris Treniruotės Vest Korsetas

€12.12

-39%

€20.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Korsetas Viršų, juosmens korsetas, atsitiktinis frock moterims, korsetas vyrams, palaidinė moterims, korsetas balta, bodysuit vyrai, ginekomastija, prakaitas, mouthguard.

⭐PRAKAITO DAUGIAU - Prakaito sunku, išlaikyti sausas: šis drabužis buvo sukurta siekiant padidinti prakaitavimą, bet visa tai laikyti viduje.Mūsų sauna kostiumas stimuliuoja prakaito krūvio metu 3x kartus daugiau nei įprasta drabužius į pagalbą deginimas riebalų, išsaugant kūno šilumos, kai ji svarbiausia: jūsų abs, apatinės nugaros, krūtinės & juosmens.Juosmens plonesni leidžia jums prakaitas reikiamoje vietoje, naudojant komfortą antislip juostos, kad yra sugerti prakaitą, todėl jūs visada sausas išorėje.

⭐PUIKUS DYDŽIO, TINKA - Galiausiai viso kūno shaper, kuris tinka jūsų dydis.Dauguma kitų plonesni juosmens suspaudimo kūno kostiumas gavo tai neteisinga, ir siūlo nemalonią patirtį su undersizing dizainas.Sekite dydžio diagramos,MES dirbome, puikus dydžio už JUS.

⭐Greitų REZULTATŲ - Padidinti šilumos poveikio ir padeda sudeginti daugiau kalorijų, GREIČIAU diegti evoliucinės ant jūsų kūno per treniruotes ar kasdieninę veiklą ir verčia prisitaikyti.Greitis iki atkūrimo laikas: apsaugo jūsų raumenis, šiltas, todėl jūs galite lengvai ir iš fizinių pratimų ir padėti užkirsti kelią raumenų ar sąnarių ligos.

⭐Aukščiausios KOKYBĖS - Pagaminta iš aukštos kokybės polimero audinio, tai juosmens tonerio spąstus šilumos ir sustiprėja natūralus prakaitavimas 3x kartus daugiau, todėl jūs galėsite mėgautis karštu-sauna-kaip patirties ir su tuo susijusi nauda sveikatai.Daugiau prakaito, mažiau laiko.Tai shaper treniruotės marškinėliai bus padaryti jums atrodo plonesni iš KARTO.Jis pastatytas su specialia technologija, kuri suspaudžia pilvo ir klubų.Jūs galite dėvėti jį su kitais vykdo įranga ir kasdienius drabužius.

⭐BYE PILVO RIEBALŲ - Tai suspaudimo t-shirt vyrams yra slaptas ginklas už savo fitneso kelionę, tiesiog nešioti nepastebimai po bet kokios aprangos ir ŽIŪRĖTI savo kūną PAVERSTI!Įdėti šį juosmens tonerio į ir iš KARTO pajusti, kaip ji klosčių savo pilvą, ir trims savo talėja ir suteikti jums daugiau atspalvių ir sporto atrodyti. (o darbo tai magija fone)

Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris YS016-CD
Seksualinio Pobūdžio No
Stilius pirtis liemenė, Kūnas Shaper Rezervuaro Viršaus
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Juodai Pilka
Tipas Vyrų kūno shaper su Diržu
Funkcija Suspausti krūtinės, pilvą kontrolės, raumenų stiprinimo, teisinga laikysena
Sandėliavimo Vietą Kinija, Jungtinės Amerikos Valstijos
Prekės Pavadinimas Durofit
Lytis VYRAI
Medžiaga Spandex
Prašymas Treniruoklių salė, Fitneso, treniruotės, Sportas, Veikia, Joga, Lazanija, Dviračių sportas, Boksas, ir t.t
Dizainas Prakaito Sauna Juosmens Treneris Liemenė
Elemento Tipas Skustukai
Poveikis Jums prakaitas lengviau sporto.
dydis S-3XL

Panašūs produktai