NAOMI Gitara Pakaba Kablys Turėtojas Stabilios Ir Tvirtos Medienos, Netauriųjų Plieno Kablys Reguliuojama Sienos tvirtinimas Gitara " Ukulėle

€2.19

-9%

€2.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stalčių medienos tuščias, gitara pakaba sienos, fenderis gitara dirželis, klevų fanera, jim dunlop, leopard " šilko sijonas, grindų gitaros stovas, gitaros stovas stovas, electr gitara, dėl gitaros medienos.

Savybės:

Pagamintas iš medžio masyvo bazę ir stiprus plieno kablys, ir kablys yra taikoma minkštos gumos, pakaba suteiks jūsų muzikos instrumentas geriausią apsaugą visą laiką.

Šis sieninis laikiklis pakaba su paprasta, bet praktiškas dizainas yra specialiai pritaikytas kabinti gitara, bosinė gitara, havajų ar kitų styginių instrumentų.

Įskaitant montavimo varžtai ir gipskartonio inkarai, lengva įdiegti ant sienos, ir jums tik reikia kryžminio atsuktuvo.

Tinka sandėliavimo ir ekranas styginių instrumentų namuose, studijoje ar parodose.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Mediena + Gumos + Plastikas + Metalas

Dydis: 14cm*9.7 cm*8.8 cm/5.51 į*3.82 į*3.46 į

Produkto Svoris: 150g/5.29 oz

Tinka:gitara/ukulėle/bass

PREKĖS KODAS:GP0908-386

Paketų Sąrašo:

1 x Gitara Turėtojas

2 * Varžtai

2 * Kaiščiai

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį: 1) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 2) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. 3) atlikite savo grąžinimo politiką, jei jūs neturite patenkinti punktas, arba elementą, kurį gautų, turi visus kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis pirmas

Tipas Gitara Pakaba
Prekės Pavadinimas NAOMI
Modelio Numeris GP0908-386
Kištuko Tipas Nėra
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai