Usb į rs-485 ryšio modulis dvipusis half-duplex serijos linijos konverteris Paramos win8 adapteris PL2303 mikroschema ch340 lustas

€2.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rs485 į usb, standžiojo disko pcb, ttl usb, bmw lvds skaičiuoklė, rs485, usb, RS485, ESP8266, pl2303hx, ch340g, kamera skaitmenų.

RJ201T2 USB 485 keitiklis TELEVIZORIAI trumpalaikiai sustabdyti apsaugos Super ekonomiški gaminiai yra PL2303 mikroschema, ir ch340 chip mažų ir nešiojamų pasirinkimas, lengva naudoti usb tiesiai 485, vienas žingsnis į vietą Patarimai: rekomenduojama, kad kompiuterio operacinė sistema pasirenka ch340 mikroschemą klientų win8 ar win10 sistema, ir vairuotojas ch340 yra pakankamai gerai įrengti.PL2303 modelių ir individualius klientų atsiliepimai win8 ir win10 sistema, tvarkyklės nėra lengva įdiegti, Todėl mes negalime garantuoti, kad visi klientai gali įdiegti win10 sistemos tvarkyklę.Dauguma klientų atsiliepimus gali būti įdiegta su vairuotoju vedlys.Labai stabilus.

Dydis: ilgis x plotis x aukštis: 70x27x 12mm Svoris: 40g Sąsajos apsauga: TELEVIZORIAI viršįtampių slopinimo apsaugos, PL2303 mikroschema Mikroschema sprendimas: pl2303 mikroschema & ch340 lusto sparta: didžiausia sparta 115200 Maitinimas: USB tiesiogiai įgauna galią be išorinio maitinimo, stabilių rezultatų RS-485 signalas: A+, B-, GND Perdavimo atstumas: teoriškai iki 1200m, bet reali aplinka turi įvairių trukdžių, kad nepasiekia idealus vertę, ir faktinis aplinkos bandymo atlikti nereikia.Ryšio protokolas: grynas aparatūros įrenginys, nėra susitarta Darbo režimas: Universalus usb 485 keitiklis, paremti bet 485 prietaiso darbo aplinka: nuo -40 ° C iki 85 ° C, santykinė drėgmė 5% iki 95%, Papildomos funkcijos: 5v derinimo maitinimo Palaikymo sistema: Parama Win98, 2000, XP/Vista/Win7/8/Linux ir kitų sistemų gaminio aprašas USB 485 sąsajos keitiklis (RJ201T2) yra protingas universalus kaitaliojimas konverteris, kuris konvertuoja USB signalus į RS485 signalus.Šis produktas yra skirtas pagal bendruosius kokybės standartus.Pereinamųjų režimų slopinimo apsaugos funkcija apsaugo nuo vidaus chip nebūtų sugadinta dėl lygio nesuderinamumo, turi anti-žaibo smūgis, ir anti-static šoko, ir yra tik vairavimo šlaito, veiksmingai šalinti trikdžius.Išspręsti superposition galiojantį signalas ir neteisinga signalo perdavimo grandinės.Klaidos-nemokama duomenų perdavimo sparta yra iki 115200bit.Vairuotojo diegimo instrukcijos 1, įdiegti tvarkyklę: Atidaryti vairuotojo aplanką ir rasti vairuotojas už atitinkamą operacinė sistema.Spustelėkite exe įdiegti failą.Kai vairuotojas yra sėkmingai įdiegta, įdėkite RJ201T2, sistema bus virtualios nuoseklusis prievadas (pvz.: COM5 gali būti peržiūrėtas device manager); Pastaba: Jei virtualios nuosekliojo prievado numeris yra didesnis nei 7, prašome naudoti 1-7, uostas turės įtakos stabilumui. 2, nustatyti com port: Nustatyti virtualus nuosekliojo prievado numerį į atitinkamą vietą programinės įrangos.Pavyzdžiui, nustatyti com prievadą serijos programinės įrangos derinimo; 3. Prisijungti aparatūros linija pagal šią lentelę; siųsti duomenis, mirksi lemputė per ryšio, ir usb keitiklis veikia normaliai;

Peržiūrėti tvarkyklės diegimo 1. Atidarykite Mano Kompiuteris - Control Panel - Device Manager - Port", kaip parodyta žemiau:

2. Po vairuotojas yra sėkmingai įdiegta, com port, bus virtualizuotos, ir atitinkamas com uosto komunikacijos bus atrinkti valdymo programinės įrangos 485 prietaiso. . 3. Jei šauktukas atrodo, kad tvarkyklė nėra įdiegta sėkmingai.Jums reikia pašalinti originalaus vairuotojo (dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite pašalinti arba diską, aplanką, taip pat bus pašalinti failą, dukart spustelėkite išdiegti), paleiskite kompiuterį iš naujo ir įdiegti.Priežastis pralaimėjo įrengimas: Tai gali būti vairuotojo versija klaida arba operacijos klaida.Atsisiųskite vairuotojo atitinkamą sistemą. 4. Po tvarkyklė yra įdiegta, com port, bus virtualizuotos device manager uosto.Jei com prievado numeris yra didesnis nei arba lygus 7, prašome pakeisti com prievado numerį mažiau kaip 7. Pakeitimo būdas: Atidarykite įrenginių Tvarkytuvę - Port - com port teisę Savybių - Port Settings - Advanced, kad 1-6. Instaliacijos instrukcija Produktas uosto apibrėžimas ir laidai: 5p privalomas post / port identifikavimas / aprašymas 1: VCC derinimo produkto VCC (5V) 2 : GND Derinimo produkto GND Laidus turi būti tiekiami produktai yra debugged.Kiti laiko tarpsnius gali būti tuščias. 3 : GND2 485 prietaiso ĮŽEMINIMAS 4 : B 485 prietaiso B (D-) 5 : 485 prietaiso A (D+ ), Jei 485 prietaisas turi geresnį žemės viela ryšys, terminalas gali būti tuščias, jei nėra žemės viela.Terminalo aprašymas: 485 ryšio, prašome prisijungti gnybtai 3, 4 ir 5, ie gnd, b, a trys terminalai.Jei įrenginys neturi gnd, gnd negali būti prijungtas.Tiesioginių a ir b terminalai gali būti naudojamas.Kaip parodyta paveikslėlyje aukščiau, gnybtų 1 ir 2, tai yra, vcc ir gnd gnybtai yra išoriškai pateikiamas su 5v derinimo galia.

Prekės Pavadinimas JISDA
Suderinamos Prekės/Modelis Nėra
Modelio Numeris USB į RS-485

Panašūs produktai