Boho Dekoro Juoda Meno Gobelenas Sienos Gobelenas Hipių Menas Mados Drovus Afrikos Amerikos Moterų, Sienos Tapestrys Tapiz Indija Namų Dekoro

€2.30

-60%

€5.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: afrikos amerikos meno, gobelenas moterims, afrikos gobelenas, afrikos namų dekoro, gobelenas moteris, panikos diskoteka gobelenas, afrikos amerikos vonios kambarys, šokių gobelenas, afrikos menas, afrikos kryželiu.

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visiems mūsų draugams.

Prekė: Gobelenas

1.MEDŽIAGA: Aukštos kokybės poliesterio mikropluošto audiniai, lengvas, nešiojamieji, patogūs, minkštas, odos draugiškas ir patvarus.

Dydis:

95cmx73cm

150cmx100cm

150cmx130cm

200cmx150cm

150cmx210cm

230cmx150cm

230cmx180cm

2. 100% Brand new ir aukštos kokybės Meno Gobelenas, Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio persikas oda - Suteikia elegantišką išvaizdą ir šilkiniai minkšta!Šis tradicinis meno kūrinys padarys pilną makeover iš jūsų sienos arba kambarį ar lovą.

3. Tai Gėlių Gobelenai yra pagaminti iš 100% lengvas poliesterio su rankomis siuvami baigė kraštais, Su ryškių spalvų ir trapumą linijos, tai labai unikalus ir universalus gobelenai yra pakankamai tvirtos, tiek vidaus, tiek ir lauko darbams.

4. Šie Gobelenai Gali būti naudojamas kaip Iškylą Antklodė, Lovos Dangtis, Paplūdimio Rankšluostį, Jogos Kilimėlis, staltiesė, Užuolaidos ir, žinoma, kaip Gobelenas ar Sienos Kabo ar Dekoro arba Mesti Paplūdimys, Kolegijos Bendrabučio Lovatiesė.

5. Skalbti mašinoje - Pakabinti sausoje tik.Skalbimo mašinų šalta ant švelnus ciklas, būgniniai sausas mažai, nereikia baliklio ar geležies.

6. Paketas Apima: 1pcs Gobelenas

7. Dėl vadovo matavimai, ten iš tiesų gali būti skirtumas, 1-3 cm.Skirtumas ekrane bus sukelti kai kurių skirtumų, spalvos nuotrauką.Dėkojame už jūsų supratimą.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Persikas oda

Panašūs produktai