Vaikai Kasos Žaislų Prekybos Centrų Kasos Apsimesti Žaisti Modeliavimas Pirkinių Krepšelį Savitarnos Parduotuvė Ledų Krepšelį Žaislai

€14.37

-48%

€27.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kasos įranga, mat žaisti, ledų sunkvežimis žaislas medinis, taobao, ledo žaislas, nitro obd2, ledų vežimėlis, grožio krepšelis, mini prekybos centro vežimėlio, kasos registro žaislas.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Daugiafunkcinis Krepšelis : Tikrai kaip mini ledų vežimėlis su kasos žaislas .Žaislas kasos bus išmokyti savo vaiką pagrindinius matematinius įgūdžius, pavyzdžiui, skaičiavimo - kasininkė, žaislai, jūsų vaikas mėgsta pridėti, atimti, minutę ir daugintis.

Pagrindinis Ankstyvasis Ugdymas:Mažas bakalėja, pilnai skaičiuoklė! - Apsimesti žaisti, prekybos centrų kasos.Švietimo krovimas rinkiniai ir dovanų 3+ metų amžiaus berniukai ir mergaitės.

Medžiaga: Mūsų žaislai sukonstruoti, pagaminti iš ne toksiškos, plastiko, lygaus paviršiaus projektavimo, testavimo daug kartų prieš parduodant, jis yra labai saugus jūsų vaikui.

Gausūs Priedai :Šis Kasos Žaislas krepšelį žaidimų rinkinys yra daug vienetų, įtraukti ledų kūgius, Kredito Kortelės, taip pat kitas desertas, ir maisto prekės.Puikus tėvų-vaikų bendravimą, žaisti su draugais, vaikų darželis, vaidmuo žaisti įrankiai.

Mėgaukitės įdomus prekybos centre su vaikais:Vaikai, ikimokyklinio amžiaus arba elementsary mokyklų studentų dalyvauti ir praleisti valandas!Neįtikėtinas švietimo kasos kasos žaislų rinkinys, kasos žaidimas .

Pavadinimas: Mini Parduotuvė

Baterijos: 3 * AA (neįtraukta)

dydis:37 x 20 x 38.5 cm

Medžiaga:plastikas

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x kasos

29 x maisto priedai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai