Vyrų laikrodžiai 2021 prabanga tourbillon žiūrėti judėjimo EZOPO 7026 sapphire atsparus vandeniui big veido odos dirželis verslo mada

€841.21

-50%

€1 682.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: casio vyrai žiūrėti, panerai žiūrėti, vyras žiūrėti, ary laikrodžiai, vyrai skeletas žiūrėti, aliang mens watch, tourbillon, lobinni žiūrėti, vyrai žiūrėti, rifas tigras žiūrėti.

AESOP7026

- Gamintojas : EZOPO - Judėjimas: EZOPO Toubillon Judėjimas - Vandeniui: 5Bar /50M/5ATM - Byla medžiaga: 316L Nerūdijančio Plieno - Dail skersmuo:42.5 mm - Dail storis: 12mm - Band plotis:22mm - Dažnis: 28800Hz/Hr - Energijos saugojimas: apie 40 valandų - Kelionės laikas paklaida: ±10 sekundžių per dieną Garantija : 3 metai - Dirželis: pirmas sluoksnis karvės odos Dirželis ilgis: 24cm - Veidrodis: dvipusis safyras - Tipas: Rankinis likvidavimo Stilių: prabangūs ir verslo

MĖLYNA STILIUS

BALTA STILIUS

JUODA STILIUS

MEDINĖS PAKUOTĖS DĖŽUTĖ

Išsamiau

Kaip išlaikyti žiūrėti

1. Netyčia paskambina turėtų būti vengiama.Negalima dėvėti jį, kai jums padaryti tam tikrą sporto sporto šakų, tokių kaip žaisti kamuolius . 2. Norėdami išvengti judėjimo magnetinis, nedėkite šalia magnetinio applicances, tokių kaip garsiakalbiai, Televizorius ir mobiliuosius telefonus. 3.Nereikia ištraukti karūną jėga . 4.Pagal laikrodžio RODYKLĘ.Kai jūs jį naudoti, jums reikia vėjo, jis iki 60 ratų sukimas pagal laikrodžio RODYKLĘ kiekvieną dieną.Nereikia visiškai likviduoti ,visiškai likviduoti lengva sumažinti tarnavimo laiką. 5. Nereikia atskleisti savo atsparus vandeniui žiūrėti, karšto vandens,garo, šampūnas ar muilas ir kt.nereikia naudoti drėgnų rankų nustatyti laiką ,nereikia naudoti po vandeniu . 6. Venkite tiesioginio kontakto su tirpikliai, valymo priemonės, kvepalai, kosmetikos ir kt. , nes jie gali pažeisti apyrankę, atveju, arba tarpikliai. 7.Valymo dirželis: Vengti kontakto su vandens ir drėgmės, siekiant užkirsti kelią spalvos ir deformacijos.Vengti ilgalaikio saulės spindulių poveikio, siekiant išvengti spalvą nuo išblukimo.Nepamirškite, kad oda yra pralaidi!Todėl venkite kontakto su neplauta medžiagų ir kosmetikos produktus.Nepatartina valyti savo dirželis su odos valikliai.

Laivybos būdas

Mes rekomenduojame Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas , jis yra nemokamas.Jūs taip pat galite pasirinkti, DHL, "FEDEX" ar kitų laivybos būdas, jei jums reikia. (Mes neturime imtis krovinių kitų laivybos būdais, paprastai DHL, "FEDEX", bus greičiau, nei Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas, jūs galite gauti savo žiūrėti greičiau).

Garantinis Aptarnavimas:

Kas žiūrėti buvo patikrinta ir supakuota su bubble filmas prieš išsiųsti .Trijų metų garantija, jokių darbo mokesčių.Eksploatavimo, techninės priežiūros, tik už išlaidas dalys.PO GAUTI ŽIŪRĖTI Per 15 dienų Kai esate nepatenkinti žiūrėti , galite JOKIOS PRIEŽASTIES grįžti į jav PER 15 DIENŲ.Mes visiškai grąžinti pinigus jums.16 šalių (Jungtinės amerikos valstijos , Kanada , Australija , didžioji Britanija, Prancūzija , Ispanija, Vokietija , Rusija , Brazilija, Izraelis , Pietų Korėja ir Saudo Arabija, jungtiniai arabų emyratai, Lenkija, Nyderlandai ir Italija) vietos sandėliai , klientai iš šių 16 šalių, galite nemokamai grąžinti žiūrėti į vietinį sandėlį, nereikia grįžti į Kiniją.Po 15 dienų mes turime nemokama išlaikyti, nes mes stengėmės, kad krovinių pristatymo jums, mes neturime imtis krovinių pristatymo atgal į Kiniją.Nepamirškite patikrinti jūsų žiūrėti per 15 dienų po jį gauti.NE GAUTI ŽIŪRĖTI Jei logistikos informacija nėra atnaujinti po 15 dienų.Mes rekomenduojame jums atidaryti ginčų sprendimo ir paprašyti jūsų grąžinimo pirmas .Paprastai , jei jūs neturite atidaryti ginčą, Jntprojektai.lt nutylėjimą, kad klientas yra pasiruošęs ir laukia, kol prekių, taigi, jei jūs praleisti galimybę atidaryti ginčų, galite pasirinkti tik laukti prekių.

ĮVAIRIŲ PATARIMŲ

Jei jūs perfer stiliaus raudona rodykle, prašome susisiekti su mumis .Mes galime pakeisti žymiklį jums.

Peržiūros

- Mes esame malonūs ir sąžiningas pardavėjas.Ir tikimės, kad jums patiks jūsų pirkinių mano Jntprojektai.lt parduotuvė. - Jei jums patinka mūsų paslaugų ir produktų, 5 žvaigždučių reitingą teigiami, būtų dėkingi. - Ir jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, prieš atostogas, bet atsiliepimų. - Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.mes patikrinti kiekvieno sklypo, kol mes išsiųsti jį. - Mes visada sutelkti dėmesį į jūsų sklypą, kai jis kelyje jums, jei jūs negalite stebėti jį ,prašome susisiekti su mumis . - Prašau, nepalik jokių neigiamų(3 žvaigždučių) arba neutralų grįžtamąjį ryšį(1-2 žvaigždučių) arba atidaryti bet kokį ginčą dėl Jntprojektai.lt be ryšio.Mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Užsegimas Tipas Mygtukas Paslėptas Užsegimas
Juostos Plotis 22mm
Ciferblato Skersmuo 42mm
Byloje Formos Round
Prekės Pavadinimas GIV
Juostos Ilgis 24cm
Judėjimas Mechaninė Vertus Vėjas
Byla Storis 10,5 mm
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Atsparumas Vandeniui Gylis 5Bar
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Mechaniniai Laikrodžiai
Stilius Prabanga
Modelio Numeris Double Tourbillon
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Dial Lange Medžiagos Tipas Sapphire Kristalas
Dėžės & Atvejais Medžiaga Mediena

Panašūs produktai