Animacinių filmų Žirafa Masažuoklis Lėlės, Stumdomas Masažuoklis Žaislų, Kūdikių Barškučių Žaislai Vaikams, Vaikams Rankena Švietimo Muzikos Lėlės N7ME

€0.88

-45%

€1.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ežys minkštas žaislas, žirafa žaislas muppet, modeliavimo žaislas žirafa, ežys, babe žaislai tėtis, vonios žaislas skaidrių, babe žaislai mergaitėms, žaislas skaidrių mini, žirafa muzikos žaislas, toy boy slide.

Animacinių filmų Žirafa Masažuoklis Lėlės, Stumdomas Masažuoklis Žaislų, Kūdikių Barškučių Žaislai Vaikams, Vaikams Rankena Švietimo Muzikos Lėlės N7ME

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

[Saugi Medžiaga]: Mūsų kūdikio barškutis žaislai yra pagaminti iš patvaraus ABS plastiko, netoksiškas ir non-BPA.Jos paviršius yra lygus, gali apsaugoti kūdikio odos, ir yra lengva valyti ir valyti.

[Unikali Idėja]: Mūsų masažuoklis lėlės, taip pat gali būti naudojamas kaip molinis stick.Dvi mielas ausis yra pagamintas iš valgomųjų medžiagų.Minkštas teether gali palengvinti diskomfortą kramtyti ir masažuoja kūdikio dantenas!

[Stumdomas Masažuoklis Žaislas]: paspauskite masažuoklis žaislas lengvai ir masažuoklis lėlės iš karto stumkite į priekį.Ji bus mostas pirmyn ir atgal, o stumdomas.Visiškai pritraukti vaiko dėmesį, skatinti kūdikį, analizuoti, naudotis kūdikio fizinę koordinavimo galimybes.

[Vystymosi Žaislas, Skirtas Vaikams]: vartytuvas lėlės, kad gali skaidrę.Mielas animacinių filmų vaizdo, du valgomieji ausis, sagomis, kad gali padaryti garsai.Padeda stimuliuoja kūdikio regos, klausos, lytėjimo pojūtis, spalvų suvokimą, rankų judesių koordinavimą ir kt.

[Taikymo sritis]: Ji labai tinka kūdikiams ir mažiems vaikams nuo 0-6. Ji gali būti labai gera dovana savo vaikams!

Specifikacija:

Tipas: Masažuoklis Žaislas

Programos: kūdikių

app.7*6.5*13.5/2.8*2.6*5.4 į

Kiekis: 1 Komplektas

Komplektą sudaro:

1 Vnt x Masažuoklis Žaislas

Modelio Numeris N7ME9FF601977
Pakuotė Atskiria
Matmenys 7*6.5*13.5
Rekomenduojame Amžius 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mediena
Formos Gyvūnų
dydis 7*6.5*13.5
Sertifikavimo Nėra

Panašūs produktai