Plastikiniai Užrakinimo Profilis Kontūro Gabarito Krašto, Formuojant Valdovas Lengvas Dalys Gabaritai Tyrimą dėl Medienos, Laminatas, Plytelės,

€4.26

-45%

€7.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr metalo ieškiklis.

2x 6/10 colių Užrakto Plastiko Kontūro Gabarito Profilis, popierinės kopijavimo aparatų matricos Matavimo Liniuote, Medžio Laminatas, Plytelės, Krašto, Formuojant Šabloną

Ypatybė:

1. Reguliuojamas Užraktas-Tiksliai Kopijuoti Netaisyklingos Formos popierinės kopijavimo aparatų matricos -Neteisėta Medienos apdirbimo, Suvirinimo Sekimą Turi Būti Įrankis, skirtas "PASIDARYK pats" Parankinis Statybos.

2. Užraktas: Kai objektas buvo kontūrinis, užrakinti kontūro gabarito dantys vieta, puikus pėdsakų kiekvieną kartą.

3. Aukštos Kokybės: Contour matuoklis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko ir metalo, didelio stiprumo, nerūdijantysis ir patvarus.

4. Išplėsti: plotis kontūro gabarito pasiekia 5.1 colių, o plotis įprastą kontūro gabarito yra 3.93 colių.

5. Pakoreguota: yra įrankis produkto pakuotės, Nustatykite tinkamą sandarumą.

6. Paprasta naudoti: Tiesiog paspauskite kontūro gabarito ant formos.Kopijuoti aplinką ir supjaustyti gabalais.Idealiai tinka montavimo plytelės, laminatas, kiliminė danga, tikrinimas, matmenys, formavimas ir kt.

7. Aukštas Tikslumas:

Aukštos raiškos ženklo linija, yra pakankamai aiški, lengva ir patogu skaityti.Tiktų ir medienos apdirbimo, automobilių skardos, nerūdijančio plieno ar bet koks darbas kontūras dubliavimo.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: 6 colių, 10 colių

Kiekis: 2

Spalva: Oranžinė

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2 X Kontūras Gabaritai

Modelio Numeris Kontūras Gabaritai
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Sertifikavimo Nėra
Prekės Pavadinimas alloet

Panašūs produktai