Nešiojamų Ir Saugus Voleliu, Kempine Antspaudas Grafiti Sponge Teptuku Vaikų Meno Tapybos Įrankis Vaikų Dovanų

€0.69

-20%

€0.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grafiti menas mados, green graffiti meno, juoda grafiti menas, virtuvės spong, Dažų Volelis, švarus magija, mini volas, teptuku vaikams, melamino kabinetas, putų dažų volelis.

Savybės:

1. Saugos ir kokybės: produktas yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų aukštos kokybės medžiagų, šviesos svorio, tinka vaikų rankas, o dydžio yra saugus ir nekenksmingas vaikams.

2. Ikimokyklinio tapybos įdomus: puikus meno rinkinį vaikams!Mūsų vaikų dažų rinkinys yra geriausia dovana vaikams, kurie pradeda domėtis, tapyba.Smagu, vaikai bus laimingi, teptuku rinkinys padeda skatinti vaikų vaizduotę ir kūrybiškumą

3. Daugkartinio naudojimo ir skalbti: Ji yra lengvai plaunami, galima plauti kempine ir jį naudoti pakartotinai.Mielas meno rinkinys, tinka pradedantiems vaikščioti kūdikiams ir vaikams, ir taip pat gali būti naudojama šeimos dienos veikla.

4. Prabangus dovanos: Šis produktas yra geriausias Kalėdų ar gimtadienio dovana, labai tinka laikyti vaikams užimtas piešimo!Tegul vaikai smagiai vidaus veikla.Tėvai taip pat gali mėgautis laiminga šeima laiko ir palaikyti gerus santykius su savo vaikais.

5. Dažymo įrankiai: dažymo įrankiai, ugdyti vaikų susidomėjimą tapyba ir praktinius įgūdžius, galvosūkiai, tiesiogiai cinkavimas gera tapyti, piešti skirtingų juostelės, sienų ir formų, ir t.t.

Aprašymas:

Šis dažymo įrankiai tinka auginti vaikus domėtis tapyba ir praktinius įgūdžius, galvosūkiai, tiesiogiai cinkavimas gera tapyti, piešti skirtingų juostelės, sienų ir formų, ir t.t.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas + kempinė

Spalva: mėlyna rankena + geltona kempine

Dydis: Sponge plotis: 2.5 CM bendras produkto ilgis: 13CM

Pakuotė:

4 vnt.*Sponge Antspaudas Grafiti Kempinė

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Suderinamos Prekės/Modelis Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ONLENY

Panašūs produktai